Δρακόντεια μέτρα στην Πάτρα για την επίσκεψη του Α.Τσίπρα – Με μαγνητικές πύλες ο έλεγχος έξω από το κλειστό! (φώτο)

Δρακόντεια μέτρα στην Πάτρα για την επίσκεψη του Α.Τσίπρα – Με μαγνητικές πύλες ο έλεγχος έξω από το κλειστό! (φώτο)

Στην Πάτρα βρίσκεται απόψε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για να μιλήσει σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στο κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργοί της κυβέρνησης.

Η αποψινή είναι η δεύτερη προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου

Όπως μεταδίδει ο ιστότπος thebest.gr, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και οι πολίτες που πήγαν στο γήπεδο του Απόλλωνα για να μπουν στο γήπεδο, περνούσαν από τις ειδικές μαγνητικές πύλες ελέγχου.

Έξω από το γήπεδο είχαν συγκεντρωθεί καταστηματάρχες εστίασης της Πάτρας οι οποίοι και ανάρτησαν πανό διαμαρτυρόμενοι για το ΦΠΑ.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα και έξω από το γήπεδο από το thebest.gr:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.