ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οργή στο Twitter για τον Πολάκη και την κάλυψη Τσίπρα: «Η στήριξη είναι η απόλυτη ξεφτίλα»

Οργή στο Twitter για τον Πολάκη και την κάλυψη Τσίπρα: «Η στήριξη είναι η απόλυτη ξεφτίλα»

Σάλο έχει προκαλέσει από εχθές σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, η ανάρτηση του Π.Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόμπουλο

Εκτός από τις αντιδράσεις σε πολιτικό επίπεδο που κορυφώθηκε με την ανακοίνωση Μητσοτάκη για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά του Παύλου Πολάκη, μετά το Πάσχα, που υποχρέωσε τον Αλέξη Τσίπρα να καλύψει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, αλλά και με το «άδειασμα» του κ. Πολάκη από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τεράστια είναι και η οργή των πολιτών ιδίως για την πλήρη κάλυψη από τον πρωθυπουργό στην αήθη επίθεση την οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, απέδωσε στον αψύ χαρακτήρα του Παύλου Πολάκη ως Σφακιανού.

«Η στήριξη είναι η απόλυτη ξεφτίλα» γράφει κάποιος χρήστης του Twitter, με έναν δεύτερο να παρατηρεί ότι ο Πολάκης είναι «το alter ego του Αλέξη κι ο καθρέφτης του ήθους (ποιου;;;;) του κόμματος» και έναν τρίτο να σχολίαζει «όσο περνάει η ώρα και δεν τον σουταρει ο Τσίπρας, τόσο δείχνει πόσο ξένος είναι ο πρωθυπουργός προς τη δημοκρατία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.