ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Πολάκης: Επέστρεψε με νέα ανάρτηση για τον Σ.Κυμπουρόπουλο

Π.Πολάκης: Επέστρεψε με νέα ανάρτηση για τον Σ.Κυμπουρόπουλο

Παρά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό και όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης έκανε μια νέα ανάρτηση το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης και μέσα σε αυτό μπλέκει τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, τα τρολ και τα ΜΜΕ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ντιμπέιτ με τον Τσίπρα, την σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργο Πατούλη που τον παραπέμπει στο πειθαρχικό.

Ο Παύλος Πολάκης έχει αναρτήσει δυο σκίτσα και εξηγεί με τον Πολάκειο τρόπο: «Με λίγα λόγια παλικάρια: Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των «ίσων ευκαιριών» της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ. Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά ειναι τα μόρια, τα επιδόματα, οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού). Αυτό είπα στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κυμπουρόπουλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνεχίζει: «Όλα τα άλλα που γράφουν τα ΜΜΕ και τα τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσίπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση, τη δίωξη της κας Στουρνάρα για την απευθείας ανάθεση με 713.000 ευρώ απο το ΚΕΕΛΠΝΟ του Συνεδρίου e-health το 2014 και το υπερπλεόνασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου. Άντε καλό βράδυ τώρα και που’ σαι Πατουλη: είσαι λίγος, ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με «δικάσεις», όταν για όλη τη βρωμιά του χώρου της υγείας έχεις πιει το αμίλητο νερό (είμαι και στον Ιατρικό σύλλογο Χανίων όχι στον ΙΣΑ)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.