Θ.Λυμπερόπουλος: «Οι ταξιτζήδες θα στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ» – Σπίρτζης: «Κάντε τα ταξί κέντρα προπαγάνδας μας»!

Θ.Λυμπερόπουλος: «Οι ταξιτζήδες θα στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ» – Σπίρτζης: «Κάντε τα ταξί κέντρα προπαγάνδας μας»!

Στήριξη στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου εξέφρασαν οι αυτοκινητιστές ταξί της Θεσσαλονίκης, διά του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους Θύμιου Λυμπερόπουλου!

Μετά τον θερμό εναγκαλισμό με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Αιγάλεω, ο κύριος Λυμπερόπουλος βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, σε συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου μίλησε και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ενώ παρουσιάστηκε ιντερνετική πλατφόρμα του υπουργείου Μεταφορών για τη λειτουργία των οχημάτων τύπου VAN που εκτελούν μεταφορές επιβατών.

«Θα στηρίξουμε αυτούς που μάς στήριξαν, που μας κράτησαν όρθιους, που στάθηκαν στο πλευρό μας απέναντι στις πολυεθνικές και την UBER, θα στηρίξουμε τον Αλέξη Τσίπρα, τον Χρήστο Σπίρτζη και την Κατερίνα Νοτοπούλου να γίνει δήμαρχος Θεσσαλονίκης» υπογράμμισε, καταχειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες συναδέλφους του, ο Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Νωρίτερα, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε προτρέψει τους οδηγούς ταξί «να κάνουν τα ταξί τους εκλογικά κέντρα του Αλέξη Τσίπρα που στάθηκε στο πλευρό τους και της Κατερίνας Νοτοπούλου που είναι νέο πρόσωπο με όραμα για τη Θεσσαλονίκη»!

«Σε αυτή τη μάχη των ευρωεκλογών που έχουμε μπροστά μας πρέπει να αποφασίσετε με ποιους θα πάτε» τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης και συνέχισε: «Με τον Αλέξη Τσίπρα και τις αξίες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού ή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό, που θέλει να ιδιωτικοποιήσει μέχρι και τα νοσοκομεία, αλλά και το ΚΙΝΑΛ που παρουσιάζεται ως διάδοχος του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου που λάτρεψα και σήμερα θα ντρεπόταν με αυτούς που παριστάνουν τους συνεχιστές του».

«Για μας δεν υπάρχουν διλήμματα και συναισθηματισμοί. Υπάρχει ο αγώνας για τις οικογένειές μας για τον κλάδο μας για τις ζωές μας κι αυτοί οι άνθρωποι στάθηκαν δίπλα μας, πήγαν μάρτυρες στα δικαστήρια για να μας στηρίξουν, στάθηκαν στο πλευρό μας απέναντι στη ΝΔ του Μητσοτάκη και του Σαμαρά, απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ που σπιλώνουν από το 2011 τον αγώνα για την επιβίωσή μας» τόνισε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος.

«Τώρα που η χώρα βγήκε από τα μνημόνια πρέπει να αποφασίσουμε για το μέλλον της και την προοπτική της», υπογράμμισε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Πρέπει να ενημερώσουμε τον κύριο Νίκο Ταχιάο τον υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ πως οι εργαζόμενοι της UBER στο Λονδίνο του BREXIT και τη Νέα Υόρκη του καπιταλισμού άρχισαν τις απεργίες για τα δικαιώματά τους», πρόσθεσε ο κ. Σπίρτζης.

«Εμείς , είπε, όλα αυτά τα χρόνια δώσαμε τη μάχη για τα δικαιώματα των αυτοκινητιστών, των δικηγόρων, των μηχανικών, της ελληνικής κοινωνίας για να τους κρατήσουμε όρθιους απέναντι στη λαίλαπα των μνημονίων και κάποιοι μας έλεγαν εκφραστές των συντεχνιών ενώ αυτοί οι ίδιοι εκπροσωπούσαν τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των ελίτ».

Να στηρίξουν τον αγώνα της για μία ανθρώπινη Θεσσαλονίκη ζήτησε και η Κατερίνα Νοτοπούλου από την ίδια εκδήλωση: «Μένουν δέκα ημέρες», είπε. «Σας καλώ να έρθετε μαζί μου να δώσουμε τη μάχη απέναντι σ’ αυτούς που είναι καλοί να πίνουνε ούζα και κρασιά αλλά όχι να ασκούν διοίκηση στο δήμο γιατί απέτυχαν όταν την άσκησαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Θάνος Βούρδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.