ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δ.Παπαδημούλης: «Η ΝΔ κέρδισε με καθαρή διαφορά αλλά δεν μπορεί να επιβάλει εκλογές»

Δ.Παπαδημούλης: «Η ΝΔ κέρδισε με καθαρή διαφορά αλλά δεν μπορεί να επιβάλει εκλογές»

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε ένα υψηλό αποτέλεσμα και κρατά τα ποσοστά του 2014 υποστήριξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, προσθέτοντας ότι το κόμμα του είναι ίσως το μεγαλύτερο κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην Ευρώπη.

Αν και παραδέχθηκε ότι «η ΝΔ κέρδισε την πρωτιά με καθαρή διαφορά», ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να διατηρήσει τον σχεδιασμό του. «Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας», σημείωσε, λέγοντας ότι είναι καλύτερο για τη χώρα, τη σταθερότητα και την οικονομία εάν οι εκλογές γίνουν στην ώρα τους.

«Η ΝΔ μπορεί να ζητά εκλογές, αλλά όχι να τις επιβάλλει», ανέφερε, λέγοντας ότι ακόμη κι αν η Λεπέν στη Γαλλία βγει πρώτη, δεν μπορεί να εξαναγκάσει τον Μακρόν σε εκλογές, ενώ ανέφερε ότι στους επόμενους μήνες μεσολαβούν τα μπάνια του λαού και το καλοκαίρι, που μπορεί να δώσει θετική ώθηση στην οικονομία και να αποτελέσει χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι διαμορφώνεται ένα σκηνικό ισχυρού πολιτικού διπολισμού, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζει το στρατηγικό στοίχημα της έκφρασης ενός προοδευτικού πόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.