Η Θ.Μεγαλοοικονόμου απαντά γιατί έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ο καβγάς με άλλη βουλευτή

Η Θ.Μεγαλοοικονόμου απαντά γιατί έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ο καβγάς με άλλη βουλευτή

Ένα ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με γυναίκα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο λόγος που οδήγησε την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου, αν και δεν θέλησε να αναφερθεί εκτενώς στους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να ανεξαρτητοποιηθεί, αποκάλυψε ότι μία ατάκα που της είπαν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την έκανε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. «Είχαν δημιουργηθεί θέματα με γυναίκα βουλευτή του κόμματος», είπε η κ. Μεγαλοοικονόμου στον Focus FM.

Όταν ρωτήθηκε αν αναφέρεται στην Αννέτα Καββαδία, απάντησε: «Όχι, καμία σχέση με την κ. Καββαδία». Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είχαν κοντραριστεί σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον περασμένο Μάρτιο. Επίσης αρνήθηκε να απαντήσει αν πρόκειται για βουλευτή που κατεβαίνει στην ίδια εκλογική περιφέρεια. «Φεύγω γιατί κάποιος είπε “τώρα δεν σε έχουμε ανάγκη, είμαστε 152”», δήλωσε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος της το είπε αυτό. «Εγώ δεν έφυγα και δεν ζήτησα τίποτα ούτε όταν ήμασταν 151», συμπλήρωσε.

Μεγαλοοικονόμου: Η αποχώρηση δεν έχει σχέση με τις ευρωεκλογές

Όταν ρωτήθηκε αν είχε θέσει όρους για το ψηφοδέλτιο στη Β’ Πειραιά, τους οποίους δεν δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μεγαλοοικονόμου απάντησε: «Δεν έβαλα κανέναν όρο». Ακόμη, επέμεινε ότι η απόφασή της δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

«Δεν έχει καμία σχέση με τις ευρωεκλογές και το αποτέλεσμα. Το είχα αποφασίσει πολύ πριν από τις ευρωεκλογές, αλλά περίμενα γιατί ήταν προεκλογική περίοδος», είπε η κ. Μεγαλοοικονόμου και συμπλήρωσε ότι εξηγεί όλους τους λόγους στην επιστολή της προς τον Αλέξη Τσίπρα, την οποία θα διαβάσει ο πρωθυπουργός όταν επιστρέψει από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται σήμερα. «Αν δεν την κοινοποιήσει εκείνος, θα την κοινοποιήσω εγώ», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση γιατί κρατά την έδρα, για ένα μήνα ακόμη ενόψει της διεξαγωγής των πρόωρων εκλογών, απάντησε «Γιατί δεν θα την πάρει ο Τσίπρας, θα την πάρει ο Καλλιάνος». Τέλος, για μία ακόμη φορά εξέφρασε τη μεγάλη εκτίμησή της για τον πρωθυπουργό. Όταν ρωτήθηκε αν ισχύουν οι στίχοι του τραγουδιού που είχε γράψει για εκείνον, απάντησε καταφατικά. «Τον Τσίπρα θα τον αγαπώ πάντοτε, γιατί έκανε έναν μεγάλο και δύσκολο αγώνα», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.