ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΣΥΡΙΖΑ: «Γι’ αυτό χάσαμε» – Ποιοι την «πληρώνουν» & τί ειπώθηκε στην συνεδρίαση υπό τον Α.Τσίπρα!

ΣΥΡΙΖΑ: «Γι’ αυτό χάσαμε» – Ποιοι την «πληρώνουν» & τί ειπώθηκε στην συνεδρίαση υπό τον Α.Τσίπρα!

Ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης, 29.05.2019, στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου και ολοκληρώθηκε αρκετές ώρες μετά. Ο λόγος για την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελλειμματική πολιτική απέναντι στην μεσαία τάξη, ανέδειξαν ως κυρίαρχο πρόβλημα τα στελέχη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για την βαριά ήττα στις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν να αναδείξουν από ένα αρνητικό, το οποίο κατά την άποψή τους έπαιξε ρόλο στην ήττα αυτή.

Ο κύριος Φίλης, μάλιστα, αναφέρθηκε σε συμπεριφορές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έπαιξαν αρνητικό ρόλο, ενώ εξέφρασε προβληματισμό για το κατά πόσο μπορεί να αλλάξει το κλίμα μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Όλα τα στελέχη ανέδειξαν θέμα επικοινωνίας και στο τέλος αποφασίστηκε ότι θα αλλάξει(!) η επικοινωνιακή ομάδα, καθώς και οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε το κυβερνών κόμμα στις ευρωεκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό, τι αφορά το θέμα της διεύρυνσης, αρκετά στελέχη εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το κατά πόσο αυτό το άνοιγμα βοήθησε ενόψει ευρωεκλογών, κατέληξαν ωστόσο στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που μπήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται απλά ως χρήσιμοι, αλλά ως στελέχη τα οποία μπορούν να συνεισφέρουν ενόψει των εθνικών εκλογών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.