ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι ο νέος δημοσκόπος του Α.Τσίπρα (φώτο)

Αυτός είναι ο νέος δημοσκόπος του Α.Τσίπρα (φώτο)

Ο Αλέξης Τσίπρας, δεν έτρεφε ιδιαίτερη εκτίμηση στις δημοσκοπήσεις και σε κάθε ευκαιρία, διατυμπάνιζε πως ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει στις δημοσκοπήσεις, αλλά κερδίζει στην κάλπη.

Όταν όμως, ήρθε η συντριβή σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, για την οποία μάλιστα είχαν προειδοποιήσει όλες οι δημοσκοπήσεις, αναγκάστηκε να «ξηλώσει» τους εκλογολόγους του Μαξίμου και να εμπιστευτεί έναν έμπειρο δημοσκόπο για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το enimerosi24, με εντολή του Αλέξη Τσίπρα επιστρατεύεται ο γνωστός καθηγητής και εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος, ο οποίος ανέλυε τα αποτελέσματα στον εκλογικό μαραθώνιο της ΕΡΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.