ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Έργο» Π.Σκουρλέτη ο γαλάζιος χάρτης – «Βράζει» ο ΣΥΡΙΖΑ με τον γραμματέα του

«Έργο» Π.Σκουρλέτη ο γαλάζιος χάρτης – «Βράζει» ο ΣΥΡΙΖΑ με τον γραμματέα του

Όλη η καταστροφή που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές φαίνεται ανάγλυφα στον χάρτη που βάφτηκε γαλάζιος από άκρη σε άκρη.

Με εξαίρεση πλέον την Κρήτη, ο χάρτης επιβεβαιώνει την πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ και όπως αναφέρει η ΝΔ, στους μεγαλύτερους δήμους της χώρας με πληθυσμό άνω των 50.000 κατοίκων, γαλάζιοι είναι 35 δήμαρχοι, εννέα που προέρχονται από το ΚΙΝΑΛ και μόλις πέντε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες αποδοκίμασαν κυβερνητικούς υποψήφιους και είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ικανοί δήμαρχοι ή περιφερειάρχες ή υποψήφιοι «μαυρίστηκαν» από τους ψηφοφόρους. Οι αποτυχημένες επιλογές σε τοπικό επίπεδο, οδήγησε στην απώλεια «κάστρων» που δεν μπορούσε να διανοηθεί η Κουμουνδούρου. Γι΄αυτό και στο στόχαστρο του κόμματος πλέον, εκτός του «εκλογολόγου» του Μαξίμου Χριστόφορου Βεναρδάκη μπαίνει και ο γραμματέας του, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα κάγκελα με τις ατυχείς επιλογές του, που μαζί με την οργή των ψηφοφόρων, έφεραν την εκλογική πανωλεθρία. Δεν είναι τυχαίο, οτι στην Αττική ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει να εκλέξει μόνο 4 Δημάρχους, ενώ στους μεγάλους Δήμους της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης οι επιλογές έχουν και την σφραγίδα του Αλέξη Τσίπρα, που αναζητούσε τον «άχαστο» τον οποίο όμως δεν τον βρήκε ποτέ.

Στην Αθήνα δε, η υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου, επέτρεψε στον Κώστα Μπακογιάννη να εκλεγεί με πανηγυρικό τρόπο και με πολύ μεγάλο ποσοστό.

Πέρα όμως από τις κακές επιλογές του Πάνου Σκουρλέτη, απεδείχθη πως ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατόρθωσε να βρει τα ικανά στελέχη εκείνα που θα άφηναν το αποτύπωμά τους στον χάρτη των εκλογών και θα έθεταν τις βάσεις του κόμματος στην ελληνική κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.