«Πυροβολεί» προς το Μαξίμου η Ε.Αυλωνίτου: «Δεν φταίει ο κόσμος που δεν μας ψήφισε αλλά…» (βίντεο)

«Πυροβολεί» προς το Μαξίμου η Ε.Αυλωνίτου: «Δεν φταίει ο κόσμος που δεν μας ψήφισε αλλά…» (βίντεο)

Τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού, άρχισε να «καρφώνει» για την ήττα στις εκλογές, σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Ελένη Αυλωνίτου.

Σχολιάζοντας την εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στο Attica tv, η βουλευτής β’ Αθήνας του κόμματος κ. Αυλωνίτου άσκησε σκληρή κριτική με αποδέκτες το πρωθυπουργικό επιτελείο και το ευρύτερο στενό περιβάλλον που συμβουλεύει τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν φταίει ο κόσμος που δεν μας ψήφισε, εμείς φταίμε», είπε η κ. Αυλωνίτου, κάνοντας λόγο για αλαζονικές συμπεριφορές και επικοινωνιακά λάθη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, καθώς και για κακές κομματικές υποψηφιότητες σε περιφέρειες και δήμους.

«Επί τέσσερα χρόνια δεν καταφέραμε να χτίσουμε σχέσεις με τις τοπικές κοινωνίες», πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας όμως ως μεγαλύτερο λάθος το γεγονός πως «δεν προλάβαμε υπό το βάρος των μνημονίων να δώσουμε έμφαση στη μεσαία τάξη».

Μιλώντας για το θέμα της λεγόμενης δέκατης τρίτης σύνταξης, η κ. Αυλωνίτου κατηγόρησε ξανά τους συνεργάτες του πρωθυπουργού «με ευθύνη των οποίων δεν παρουσιάστηκε με σωστό τρόπο στους δικαιούχους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.