ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τι έλεγε ο Γ.Ραγκούσης το 2017: «Ανήθικοι και κατάπτυστοι όσοι πήγαν από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ» (βίντεο)

Τι έλεγε ο  Γ.Ραγκούσης το 2017:  «Ανήθικοι και κατάπτυστοι όσοι πήγαν από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ» (βίντεο)

Άλλα έλεγε το 2017 ο Γιάννης Ραγκούσης για τον ΣΥΡΙΖΑ και έλουζε με κοσμητικά επίθετα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μεταπήδησαν στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον Σεπτέμβριο του 2017, την οποία εντόπισε χρήστης στου Twitter, ο Γιάννης Ραγκούσης καταφέρεται με μένος εναντίον των συντρόφων του που άλλαξαν στρατόπεδο. Τους αποκαλεί «μόνιμο παραδειγμα πολιτικής ανηθικότητας» και, όπως αναφέρει, κατέληξαν να κάνουν μια «ευτελή επιλογή» μεταπηδώντας στον ΣΥΡΙΖΑ. Και καταλήγει: «Κάποιοι μάλιστα κατάπτυστοι πρώτα ψήφισαν τα μνημόνια και μετά πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/akrokentrwos/status/1139125672323047424


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χωρίς να ζητήσει συγγνώμη από το κόμμα που τον ανέδειξε, ο Γιάννης Ραγκούσης έγινε χειροκροτητής του Αλέξη Τσίπρα για μεγάλο διάστημα και σήμερα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.