ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Πάρτι» στο twitter με τον A.Τσίπρα για τα ελληνοτουρκικά – Οι χρήστες σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τους χειρισμούς του

«Πάρτι» στο twitter με τον A.Τσίπρα για τα ελληνοτουρκικά – Οι χρήστες σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τους χειρισμούς του

Τους χειρισμούς Τσίπρα με τα ελληνοτουρκικά σχολιάζει το Twitter.

Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τους χειρισμούς του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τα ελληνοτουρκικά, καθώς από τη μια πλευρά προχώρησε σε κινήσεις που δημιουργούν ένα κλίμα κρίσης, ενώ από την άλλη πλευρά καθησυχάζει και υιοθετεί τη ρητορική ότι διαθέτει ισχυρά διεθνή ερείσματα απέναντι στην Τουρκία χάρη στην πολιτική της κυβέρνησης.

Μερικοί δεν άντεξαν και μίλησαν για προεκλογική παράσταση Τσίπρα, ενώ άλλοι αναφέρθηκαν και στο τραγικό λάθος της κυβέρνησης στο Μάτι.






https://twitter.com/stonerook10/status/1140328487804444672


https://twitter.com/vythos70/status/1140483434143506432





Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/GeorghyZhukov/status/1140317287053955074

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.