ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής (βίντεο)

Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής (βίντεο)

Ζωντανά η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες και το σκληρό μήνυμα κατά της Τουρκίας

Συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες και το σκληρό μήνυμα κατά της Τουρκίας, παραχωρεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται χθες ότι τα κράτη – μέλη της Ε.Ε. στο ανώτερο πολιτικό επίπεδο επιβεβαίωσαν την πλήρη αλληλεγγύη προς την Κύπρο καθώς και την ετοιμότητά τους για τη λήψη “στοχευμένων” μέτρων κατά της Τουρκίας.

Προσερχόμενος στη σύνοδο κορυφής ο Αλ. Τσίπρας επισήμανε ότι πρέπει να δοθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την Άγκυρα να σταματήσει αμέσως αυτές τις δραστηριότητες, διότι παραβιάζοντας την κυπριακή κυριαρχία παραβιάζει και την ευρωπαϊκή κυριαρχία.

“Βεβαίως, θα εξετάσουμε και κάθε πιθανότητα ώστε, στον βαθμό που δεν υπάρξει άμεσος τερματισμός αυτών των παραβιάσεων, να υπάρξουν τα κατάλληλα μέτρα, οι κατάλληλες κυρώσεις, διότι το μήνυμα πρέπει να είναι σαφές: Όποιος παραβιάζει το διεθνές δίκαιο θα έχει συνέπειες” είπε χαρακτηριστικά.

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/2587943071238679/
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.