ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μετά τον σάλο που ξέσπασε η Νοτοπούλου «κατέβασε» την προεκλογική αφίσα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (φώτο) (upd)

Μετά τον σάλο που ξέσπασε η Νοτοπούλου «κατέβασε» την προεκλογική αφίσα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (φώτο) (upd)

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, για την προεκλογική αφίσα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου «κατέβασε» την ανάρτησή της από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Στην προεκλογική αφίσα της Κατερίνας Νοτοπούλου εμφανιζόταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δυο φωτογραφίες: στην πρώτη φορούσε τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς και στη δεύτερη αυτή της εθνικής Ελλάδας.

Στη λεζάντα της προεκλογικής αφίσας, που είχε τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ και γραφιστικά στοιχεία της καμπάνιας της, η Κατερίνα Νοτοπούλου έγραφε τις φράσεις “Greek to the core” (ελεύθερη μετάφραση: «Ελληνας μέχρι το μεδούλι») και το «Ησουν πάντα ένας από εμάς».

Η ανάρτηση που «κατέβηκε»:


Σε μία κίνηση, η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις προχώρησε η Υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης έφτιαξε προεκλογική αφίσα στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο… Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αφορμή ήταν η μεγάλη του επιτυχία να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του NBA για την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Στην μισή εικόνα φιγουράρουν δύο φωτογραφίες του μπασκετμπολίστα, μία με την φανέλα των Μπακς και μία με της Εθνικής ομάδας, ενώ στην υπόλοιποι μισή, σε κόκκινο φόντο, είναι γραμμένα τα συνθήματα της προεκλογικής καμπάνιας της Κατερίνας Νοτοπούλου: Πού κατεβαίνει υποψήφια, «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας», ενώ αναφορικά με τον Αντετοκούνμπο, γράφει: «…Greek to the core! Ήσουν πάντα ένας από εμάς»!

Χαρακτηριστικό είναι πως ούτε στην «αφίσα», ούτε στην λεζάντα που την συνοδεύει υπάρχει πουθενά η λέξη «συγχαρητήρια», ενώ αντίθετα το κείμενο κάνει φουλ επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον μάλιστα για «υποκρισία στο…μεγαλείο της»!

Η αφίσα της κ. Νοτοπούλου δημιούργησε πολλές αντιδράσεις στα Social Media καθώς χρησιμοποιήθηκε ο Έλληνες σταρ χωρίς να το γνωρίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BzIyAuGoEjP/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.