ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σ.Φάμελλος: «Ο κ. Στουρνάρας συμμετείχε σε κυβερνήσεις που χρεωκόπησαν τη χώρα»

Σ.Φάμελλος: «Ο κ. Στουρνάρας συμμετείχε σε κυβερνήσεις που χρεωκόπησαν τη χώρα»

Σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη εξαπέλυσε, για την υπόθεση της διαφαινόμενης κατάρρευσης της ΔΕΗ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο Σωκράτης Φάμελλος σχολίασε τη δήλωση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη ΔΕΗ, υποστηρίζοντας ότι «ο κ. Χατζηδάκης προσπαθεί να προετοιμάσει ένα σενάριο ξεπουλήματος της ΔΕΗ. Προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σενάριο κρίσης, μία ψεύτικη καταστροφολογική ερμηνεία των όσων συμβαίνουν στη ΔΕΗ για να μπορέσει αργότερα να δικαιολογήσει τις επιλογές του που θα είναι αντίστοιχες με εκείνες που είχε κάνει στο παρελθόν με την Ολυμπιακή».

Για τον βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ «η αλήθεια για τη ΔΕΗ είναι διαφορετική: Το 2014 η ΔΕΗ ήταν ουραγός στις επενδύσεις σε ΑΠΕ, ενώ η τιμή του ρεύματος αυξήθηκε κατά περίπου 60% την περίοδο 2010-2014 με ταυτόχρονη μείωση του ΑΕΠ της χώρας κατά 25%, που σήμαινε περαιτέρω μείωση του εισοδήματος των νοικοκυριών. Αντίθετα την περιοδο 2015-2019 δεν υπήρξε καμία αύξηση στη τιμή του ρεύματος, ενώ η ΔΕΗ άρχισε να επενδύει στις ΑΠΕ» προσέθεσε.

«Πυρά» και κατά Στουρνάρα
Ο Σωκράτης Φάμελλος επισήμανε ότι η πολιτική που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν «προς όφελος της ΔΕΗ, των πολιτών αλλά και του κλίματος. Τα βασικά λοιπόν ζητήματα για τη ΔΕΗ είναι το άνοιγμα της στις ΑΠΕ και η προσαρμογή στη κλιματική αλλαγή, η διατήρηση του χαμηλού κόστους ενέργειας για τους πολίτες, η αποτροπή της ενεργειακής φτώχειας και τέλος η δίκαιη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή» σημείωσε.

Πέρα από την υπόθεση της ΔΕΗ, ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος έκανε λόγο για συντονισμένο σχέδιο εξόντωσής του από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Στουρνάρας συμμετείχε σε κυβερνήσεις που χρεωκόπησαν τη χώρα. Ως κεντρικός τραπεζίτης είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση των δημοσιονομικών και αναπτυξιακών επιδόσεων της χώρας και σ’ αυτά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν πετυχημένη. Εννιά συνεχόμενα τρίμηνα έχουμε θετικό ρυθμό ανάπτυξης και βγήκαμε από τα μνημόνια που μας έβαλαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Για την ταμπακιέρα λοιπόν δεν μιλάει. Αντί λοιπόν να μιλήσει γι αυτά ο κ. Στουρνάρας δημιουργεί φανταστικούς εχθρούς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.