Δείτε τα παραλειπόμενα από την ορκωμοσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Τα γλυκά, η αμηχανία, τα πηγαδάκια

Δείτε τα παραλειπόμενα από την ορκωμοσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Τα γλυκά, η αμηχανία, τα πηγαδάκια

Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάλλον πικρή, καθώς επρόκειτο για την πρώτη συνάντηση μετά την ήττα και με εμφανώς μειωμένους τους βουλευτές, υπήρχε και μια … γλυκιά στιγμή. Ο Νίκος Παππάς ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του, δεν παρέλειψε να κάνει το προβλεπόμενο κέρασμα στους συναδέλφους του.

Τα πηγαδάκια στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζαν από το εκλογικό αποτέλεσμα μέχρι τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Οι πρωτοεκλεγέντες με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές, όπως ο πρώην υπουργός του Γ. Παπανδρέου και πρώην δήμαρχος Πάρου Γιάννης Ραγκούσης προσπαθούσαν να εγκλιματιστούν.

Οι πιο… έμπειροι, όπως η Εφη Αχτσιόγλου, ήταν σε πιο χαλαρή διάθεση.

Η Θεοδώρα Τζάκρη στα ροζ

Ο Βασίλης Βασιλικός με ψάθινο καπέλο.


H Όλγα Γεροβασίλη που προτάθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του Γραμματέα της ΚΟ.


Ο προβληματισμένος Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Ανδρέα Ξανθό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.