ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το «μπαράζ» παροχών πριν τις εκλογές – Ο Κ.Γαβρόγλου μοίρασε άδειες σε «ημέτερους»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το «μπαράζ» παροχών πριν τις εκλογές – Ο Κ.Γαβρόγλου μοίρασε άδειες σε «ημέτερους»

Το μπαράζ των παροχών με προεκλογικό «άρωμα» από υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου επιβεβαιώνει η καταγγελία του Συλλόγου Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με την ομόφωνη καταγγελία ο Κώστας Γαβρόγλου στις 5 Ιουλίου, δύο ημέρες, δηλαδή, πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, χορήγησε άδειες υπερεργασίας από δύο έως 50 ημέρες σε 162 υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του συλλόγου πρόκειται για την «τελευταία αυθαίρετη πράξη της απερχόμενης πολιτικής ηγεσίας να διαχωρίσει τους εργαζόμενους σε ημέτερους και μη».

Ο πρόεδρος του συλλόγου εξήγησε στην Καθημερινή ότι η συγκεκριμένη άδεια δόθηκε στο 13,5% των εργαζομένων στο υπουργείο που στο σύνολό τους φτάνουν του 1.200.

Κατά πληροφορίες το μέγιστο του αριθμού των ημερών (50) φέρεται να έλαβαν υπάλληλοι που συνεργάστηκαν στενά με τον κ. Γαβρόγλου και τον βοηθούσαν είτε στη Βουλή είτε σε συσκέψεις εκτός υπουργείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο νόμος ορίζει πως κάθε υπάλληλος μπορεί να «αμειφθεί» τις υπερωρίες του είτε με χρήματα είτε με άδεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.