ΣΥΡΙΖΑ: «Από την πρώτη μέρα ο κ. Χατζηδάκης υπονομεύει συστηματικά τη ΔΕΗ με επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές δηλώσεις»

ΣΥΡΙΖΑ: «Από την πρώτη μέρα ο κ. Χατζηδάκης υπονομεύει συστηματικά τη ΔΕΗ με επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές δηλώσεις»

«Από την πρώτη μέρα ως υπουργός Ενέργειας, ο κ. Χατζηδάκης υπονομεύει συστηματικά τη ΔΕΗ με επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές δηλώσεις» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης σε σχόλιο του στο Twitter.

Αρμοδιότητα του, σημειώνει, «είναι η προστασία του δημοσίου συμφέροντος κι όχι η απαξίωση της μεγαλύτερης ελληνικής επιχείρησης προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων».

Νωρίτερα, ο Τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, κατήγγειλε επίσης τον κ. Χατζηδάκη, αναφέροντας:

«Ποιος παίζει παιχνίδια με τη ΔΕΗ και το Χρηματιστήριο; Αυτοί που μειώσανε την τιμή ρεύματος χωρίς να πουλήσουν μονάδες και δίκτυα; Ή αυτοί που κινδυνολογούν ότι καταρρέει, μέσα στην τουριστική περίοδο, ενώ ετοιμάζουν αύξηση τιμής και πώληση δικτύων; Άγνοια ή στημένο παιχνίδι;» έγραψε στο Twitter.

Χατζηδάκης: Αν καταρρεύσει η ΔΕΗ…

Αν υπάρχει θέμα ευθυνών που πρέπει να αναζητηθούν για τη ΔΕΗ, αυτό είναι ζήτημα της ίδιας της Δικαιοσύνης, επισημαίνει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κάνει λόγο, για ένα πλέγμα λανθασμένων και άστοχων επιλογών που οδήγησαν την εταιρεία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας ενώ υπογραμμίζει πως εκείνο που ενδιαφέρει «είναι να σωθεί η ΔΕΗ, διότι αν καταρρεύσει, θα καταρρεύσει μαζί της και η χώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισημαίνει, ότι οι εργαζόμενοι στον ΔΕΔΔΗΕ δεν έχουν κάτι να φοβηθούν ενώ και οι τράπεζες μόνο να κερδίσουν έχουν από τη διαδικασία μερικής ιδιωτικοποίησης του Διαχειριστή, καθώς θα ενισχυθεί η θέση τόσο του ΔΕΔΔΗΕ όσο και της ΔΕΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.