ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Ψυχογιός για μεταναστευτικό: «Είναι πραγματικά εκκωφαντική αλλά και κυνική η προσγείωση της ΝΔ στην πραγματικότητα»

Γ.Ψυχογιός για μεταναστευτικό: «Είναι πραγματικά εκκωφαντική αλλά και κυνική η προσγείωση της ΝΔ στην πραγματικότητα»

Για κυνική προσγείωση της κυβέρνησης στην πραγματικότητα κάνει λόγο ο αναπληρωτής τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός.

Αυτό σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Γιώργου Κουμουτσάκου για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών.

Ψυχογιός: Η ΝΔ κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ οτι δήθεν άνοιξε πόρτες

«Είναι πραγματικά εκκωφαντική αλλά και κυνική η προσγείωση της ΝΔ στην πραγματικότητα στο ένα θέμα μετά το άλλο!» σημειώνει ο κ. Ψυχογιός σε δήλωσή του. Και συνεχίζει: «Γιατί, αν θυμάμαι καλά, η ΝΔ αντί να υπερασπίζεται τη διαχείριση του προσφυγικού από την προηγούμενη κυβέρνηση με βάση τη διεθνή νομιμότητα και την αλληλεγγύη, κατηγορούσε διεθνώς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν “άνοιξε τις πόρτες”. Υιοθέτησε έτσι ένα άθλιο “blame game” που προσέβαλε την υπερπροσπάθεια της χώρας και των ανθρώπων της, την αποδυνάμωσε διπλωματικά στη διεθνή σκηνή και ταυτίστηκε πλήρως με την ακροδεξιά του Ορμπάν και των χωρών του Βίζεγκραντ».

«Εφαρμογή των αρχών της νομιμότητας χωρίς αστερίσκους»

«Φαίνεται τελικά να συνειδητοποιούν κάποιοι που δηλητηρίασαν επί χρόνια την ελληνική κοινωνία με ρατσιστικά ένστικτα, ότι οι πόλεμοι, οι δικτατορίες, οι τεράστιες ανισότητες στη διανομή του πλούτου, οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, αλλά και η υπαναχώρηση της Ευρώπης από βασικές αρχές και αξίες, αποτελούν τις πραγματικές αιτίες της προσφυγιάς», τονίζει ο κ. Ψυχογιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εμείς σε κάθε βήμα που είχαμε και έχουμε, αναδεικνύουμε αυτές τις αιτίες και αγωνιζόμαστε σταθερά σε Ελλάδα και Ευρώπη για την εφαρμογή των αρχών της νομιμότητας και της αλληλεγγύης, χωρίς αστερίσκους και χωρίς σκοπιμότητες», καταλήγει η δήλωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.