ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το twitter παραληρεί για την… πλανητική γκάφα του Τσίπρα και την παρέμβασή του για τον Αμαζόνιο

Το twitter παραληρεί για την… πλανητική γκάφα του Τσίπρα και την παρέμβασή του για τον Αμαζόνιο

Έκπληξη, αρνητικά σχόλια, ακόμα και… θυμηδία προκάλεσε η χθεσινή διαδικτυακή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για την κλιματική αλλαγή, όταν κατηγόρησε διαδικτυακά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν είπε τίποτα στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, κατά την πρόσφατη συνάάντηση των δύο ηγετών στο Παρίσι, για τις φωτιές στον Αμαζόνιο.

Δεν ήταν μόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, που διέψευσε τον κ. Τσίπρα, παραθέτοντας σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις Μητσοτάκη και υπενθυμίζοντας ότι οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ… άργησαν 4,5 χρόνια, αλλά και πολλοί χρήστες του Twitter, που αντιμετώπισαν με χιούμορ τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπενθυμίζοντας παράλληλα τις ευθύνες του για τις τραγωδίες σε Μάνδρα και Μάτι.

Πολλοί σχολίασαν, επίσης, το γεγονός ότι o κ. Τσίπρας έγραψε στα social media: «Οι φωτιές στον Αμαζόνιο απειλούν, όχι κάποια μακρινή γειτονιά του πλανήτη, αλλά το κοινό μας σπίτι. Τη γη». Προφανώς, ήθελε να πει ότι οι φωτιές στον Αμαζόνιο δεν απειλούν κάποια μακρινή γειτονιά του πλανητικού συστήματος, γιατί διαφορετικά δεν βγάζει νόημα, καθώς ο πλανήτης που κατοικούμε… τυγχάνει να είναι είναι η Γη!

Δείτε χαρακτηριστικά tweet:

https://twitter.com/TaxikosNinja__/status/1165256632839868416

https://twitter.com/IwannhsXwston/status/1165280642759888905

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.