ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρωτοφανής ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: «Συνωμοσία Μητσοτάκη-Σαμαρά εναντίον Μεϊμαράκη-Παγκόσμια αναγνωρισμένος ο Α.Τσίπρας»

Πρωτοφανής ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: «Συνωμοσία Μητσοτάκη-Σαμαρά εναντίον Μεϊμαράκη-Παγκόσμια αναγνωρισμένος ο Α.Τσίπρας»

Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Κ.Μητσοτάκη ότι έστησε ψηφοφορία με τον Αντώνη Σαμαρά για να μη βγει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρόεδρος της ΝΔ, ενώ χαρακτηρίζει διεθνώς αναγνωρισμένο τον Αλέξη Τσίπρα.

Όλα ξεκίνησαν με το αιχμηρό σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας στην άρνηση Τσίπρα να εκλεγεί από την βάση, όπως ο ίδιος τόνισε κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

«Ο κ. Τσίπρας προτιμά να παραμένει κολλημένος “με τους λίγους” στην καρέκλα, παρά να εκτεθεί στην “κρίση των πολλών”. Τόσο εμπιστεύεται την κρίση τους» αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφού «έστησε» ψηφοφορία – φιάσκο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, εις βάρος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και με την βοήθεια του Αντώνη Σαμαρά!

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως ο κύριος Μητσοτάκης δεν μπορεί να «κάνει υποδείξεις» εάν προηγουμένως δεν έχει πετύχει «έστω κατ’ ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς»!

Βέβαια η ανακοίνωση ξεχνάει να αναφέρει πως οι λόγοι που τα ξένα κέντρα «πίνουν νερό» στο όνομα του Αλέξη Τσίπρα είναι γιατί εφάρμοσε πιστά το πιο σκληρό μνημόνιο και ταυτόχρονα ξεπούλησε και τη Μακεδονία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει την βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μειμαράκη.

Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ’ ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υ.Γ. Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την Α. Μέρκελ που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.