ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τί αποφάσισε η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Τί αποφάσισε η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Στη χθεσινή συνεδρίασή της η Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε τον οδικό χάρτη για το επόμενο συνέδριο του Κόμματος, που η αξ. αντιπολίτευση επιδιώκει να προσλάβει τα χαρακτηριστικά ενός ιστορικού συνεδρίου συνέχειας και τομής.

Παράλληλα η Π.Γ. αποφάσισε να απευθύνει κάλεσμα ένταξης στον ΣΥΡΙΖΑ και συνδιαμόρφωσης της πορείας μαζικοποίησης και ανασυγκρότησής του, σε «όλες και όλους όσοι πορευτήκαμε μαζί τα τελευταία χρόνια και δώσαμε τη μάχη των τελευταίων εκλογών στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η συγκρότηση Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης με τη συμμετοχή των μελών της Κ.Ε. αλλά και στελεχών από το ευρύτερο σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καθώς και προσωπικοτήτων του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Στο πλαίσιο της ΚΟΕΑ θα συγκροτηθούν τρεις υποεπιτροπές: Προγράμματος, Διακήρυξης και Οργανωτικής Ανασυγκρότησης.

Επίσης, αποφασίστηκε η δημιουργία Ψηφιακής Πλατφόρμας για την αξιοποίηση των νέων ψηφιακών δυνατοτήτων στην οργανωτική λειτουργία του Κόμματος.

Ακόμα, η έναρξη καμπάνιας νέων εγγραφών με τη δημιουργία και της ψηφιακής πλατφόρμας από 1η Οκτωβρίου. Εγγραφές σε κεντρικά σημεία / περίπτερα ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο διαδίκτυο.

Ανοιχτές Συνελεύσεις Μελών για την εγγραφή νέων μελών και για την εκλογή νέων Συντονιστικών Νομαρχιακών Επιτροπών σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Ανασυγκρότηση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό ρόλο στην έναρξη της καμπάνιας στο Φεστιβάλ της Νεολαίας στις 27 Σεπτεμβρίου.

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα συνεδριάσει η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο τα παραπάνω ζητήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τέλος, σε σχέση με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών εκτιμήθηκε πως επιχειρείται η στοχοποίηση συνολικότερα του κόμματός μας στο πρόσωπο του γραμματέα του Κόμματος. Η απάντησή μας σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα είναι η διασφάλιση μιας ανοιχτής, δημοκρατικής και με όρους συντροφικής αλληλεγγύης, συζήτησης για την πορεία του κόμματός μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.