Σε ποιους «επίδοξους νταβατζήδες της Αριστεράς» αναφέρεται ο Σκουρλέτης;

Σε ποιους «επίδοξους νταβατζήδες της Αριστεράς» αναφέρεται ο Σκουρλέτης;

Μια δήλωση που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις έκανε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του. Το προβεβλημένο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέδωσε τις εσωκομματικές επιθέσεις που δέχεται σε «επίδοξους νταβατζήδες της Αριστεράς» που προσπαθούν, όπως είπε, να διαμορφώσουν την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του συνεδρίου.

«Προφανώς υπήρξαν απανωτά δημοσιεύματα που κορυφώθηκαν την περίοδο των διακοπών. Επιχείρησαν μέσα από στοχοποίηση την απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξαν προσπάθειες διαφόρων κέντρων να διαμορφώσουν τη συζήτηση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει συνεδρίου. Εννοώ άτομα από το ευρύτερο προοδευτικό χώρο, όπως αυτοπροσδιορίζονται, που νομίζουν ότι κατέχουν το αλάθητο και δεν καταλαβαίνουν ότι στο τι κάνει ένα κόμμα ακολουθείται μια δημοκρατική διαδικασία», ήταν η συγκεκριμένη αναφορά του για τους επικριτές του εντός και εκτός της Πολιτικής Γραμματείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το εγχείρημα του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ και κατά πόσο αυτό σημαίνει καθαρή μετατόπιση στο Κέντρο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε λέγοντας: «Με βάση τον πυρήνα των ιδεών και αρχών έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια αριστερή δύναμη που ποτέ δεν προσέγγιζε την πραγματικότητα σαν ένα κόμμα-σκαντζόχοιρος, ένα κόμμα περιθωρίου χωρίς να έχει τόλμη να βγαίνει μπροστά. Μιλάμε για μία δυναμική αριστερά που επιβεβαιώθηκε από το αποτέλεσμα, μπορεί να εκφράζει μεγαλύτερο μέρος του χώρου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.