ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Τσίπρας: «Το βιβλίο του Βαρουφάκη έχει μόνο 1/3 πραγματικά γεγονότα και αυτά με εγωκεντρική βάση»

Α.Τσίπρας: «Το βιβλίο του Βαρουφάκη έχει μόνο 1/3 πραγματικά γεγονότα και αυτά με εγωκεντρική βάση»

«Την ταινία του κυρίου Γαβρά βεβαίως και θα την δω», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην 84η ΔΕΘ.

«Eχω την αίσθηση ότι θα είναι μια καλή ταινία όπως οι περισσότερες του μεγάλου Ελληνα σκηνοθέτη, του κυρίου Γαβρά». Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε όμως ότι η ταινία, όπως και το βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, στο οποίο βασίζεται, «θα αναφέρεται στα ιστορικά γεγονότα με μια εγωκεντρική βάση».

Τσίπρας: «Το βιβλίο του Βαρουφάκη έχει μόνο 1/3 πραγματικά γεγονότα»

Το βιβλίο του κ. Βαρουφάκη, όπως είπε, είναι 1/3 πραγματικά γεγονότα, 1/3 διαστρεβλωμένα γεγονότα και 1/3 μυθοπλασία. «Η ταινία θα κριθεί από το κεντρικό μήνυμα που θέλει να βγάλει, σημείωσε ο κ. Τσίπρας που είπε, όπως του εξήγησε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, αναφέρεται στη σύγκρουση μιας μικρής χώρας να βρει το δίκιο της απέναντι στο ισχυρό παγκόσμιο κατεστημένο.

Επίσης, σχολιάζοντας σχετική δήλωση του κ. Βαρουφάκη, ότι μετάνιωσε για την παρουσία του στην πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε: «Δεν ήξερα ότι οι υπουργοί αίρουν την ευθύνη τους στον πρωθυπουργό», προσθέτοντας πως θα το λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του για το μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι προ ημερών και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει κατά την παρουσία του στην 84η ΔΕΘ ότι θα παρακολουθήσει την ταινία του Κώστα Γαβρά. «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω αν στην ταινία εμφανίζονται ο κ. Καμμένος, ο κ. Πετσίτης και άλλα πρόσωπα που είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον», είχε πει ο πρωθυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.