Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Πολάκης εναντίον Ε.Τσακαλώτου για την ΕΡΤ: «Κόφτε το»

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Πολάκης εναντίον Ε.Τσακαλώτου για την ΕΡΤ: «Κόφτε το»

Εμφύλιος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης υπερασπίστηκε την Κατερίνα Ακριβοπούλου εναντίον του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος πριν από μερικές ημέρες συμμετείχε σε εκδήλωση, παρουσία της πρώην υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου, όπου αναφερόμενος στα λάθη στα λάθη που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, αναφέρθηκε και στην κατάσταση στην ΕΡΤ, δηλώνοντας:

«Το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν είναι να έχουμε έναν αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου και έναν αριστερό Άρη Πορτοσάλτε. Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά».

Στο σχόλιο αυτό απάντησε αμέσως η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου, με ανάρτησή της, χαρακτηρίζοντας «χολερική» την κριτική του Ευκλείδη Τσακαλώτου και αφήνοντας αιχμές για την ανεξήγητη ασυλία του πρώην υπουργού Οικονομικών από το σύνολο των ΜΜΕ.

Και τώρα, ήταν η σειρά του πρώην υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, να παρέμβει στην κόντρα αυτή κατηγορώντας με έμμεσο τρόπο τον Ευκλείδη Τσακαλώτο πως καλλιεργεί την εσωστρέφεια προσθέτοντας πως «την επόμενη φορά θα είναι όλα διαφορετικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, έγραψε: «Κόφτε το για την ΕΡΤ!!! Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια ! Θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και θα πράξουμε αυτά που πρέπει!! ΤΕΛΟΣ .
Δε θέλω σχόλια ,που αναπαράγουν την επιθυμητή από κάποιους κλαψουροσυζητηση εσωστρέφειας. Ο εχθρός είναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν!!!
ΥΓ Κατερίνα και Σωτήρη ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρατε και βέβαια πληρώσατε…..Η επόμενη φορά θα είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ …..».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.