ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε.Αχτσιόγλου: «Η ΝΔ να σταματήσει να προσβάλλει την κοινή λογική και τους ίδιους τους συνταξιούχους»

Ε.Αχτσιόγλου: «Η ΝΔ να σταματήσει να προσβάλλει την κοινή λογική και τους ίδιους τους συνταξιούχους»

«Η κυβέρνηση και μερίδα των μέσων ενημέρωσης επιχειρούν για μία ακόμη φορά να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις και να καλλιεργήσουν φόβο στους συνταξιούχους, σχετικά με τον επανυπολογισμό των συντάξεων», τονίζει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Αχτσιόγλου επισημαίνει «για την αποκατάσταση της αλήθειας»:

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ακύρωσε οριστικά και αμετάκλητα ήδη από το 2018 τη μείωση της προσωπικής διαφοράς και τις σχετικές περικοπές στις συντάξεις που απαιτούσε το ΔΝΤ.

Κατ’ εφαρμογή του νόμου που ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε, καμία περικοπή δεν έγινε ούτε και προβλέπεται να γίνει και οι συνταξιούχοι συνεχίζουν να λαμβάνουν το ποσό που ελάμβαναν.

Ο επανυπολογισμός λειτούργησε μόνο ευεργετικά, καθώς από 1/1/2019 πάνω από 600.000 χαμηλοσυνταξιούχοι είδαν αυξήσεις που θα συνεχιστούν σε βάθος 5ετίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ενδεχομένως η ΝΔ να μη συμβιβάστηκε ποτέ με τα παραπάνω γεγονότα ή να έχει άλλες προθέσεις. Όπως και να χει, οφείλει να σταματήσει να προσβάλλει την κοινή λογική και τους ίδιους τους συνταξιούχους», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.