ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α. Χαρίτσης: «Αν η ανικανότητα της κυβέρνησης δεν ήταν τόσο επικίνδυνη θα ήταν για γέλια»

Α. Χαρίτσης: «Αν η ανικανότητα της κυβέρνησης δεν ήταν τόσο επικίνδυνη θα ήταν για γέλια»

Την απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για την επανασύσταση του υπουργείου Μετανάστευσης σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Εάν η χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργήσει η ανικανότητα της κυβέρνησης της ΝΔ δεν ήταν τόσο σοβαρή, θα ήταν για γέλια», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Αλέξης Χαρίτσης, προσθέτοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης αναγνωρίζει με καθυστέρηση έξι μηνών το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει και προχωρά στην επανασύσταση του υπουργείου που ο ίδιος κατήργησε».

Χαρίτσης για την τοποθέτηση Μηταράκη στο υπουργείο
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι σε αυτό τοποθετεί ως επικεφαλής του τον κ. Μηταράκη, «προκειμένου να σταματήσει το άλλο μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με τις εσωτερικές κόντρες στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας». «Ελπίζουμε τουλάχιστον να πείσει για την κίνησή του αυτή και τον υπουργό του κ. Χρυσοχοΐδη που μόλις προ δύο μηνών δήλωνε ότι δεν χρειάζεται αυτόνομο υπουργείο Μετανάστευσης», προσθέτει.

Ο κ. Χαρίτσης σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός προχωρά σε αυτή την κίνηση «αφού προεκλογικά έσπειρε μισαλλοδοξία και ψέματα με τα οποία σήμερα ο ίδιος και τα στελέχη του είναι αντιμέτωποι σε όλη τη χώρα».

Ειδικότερα, αναφέρει ότι «προχωρά στην επανασύσταση του υπουργείου «αφού κατήργησε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής αμέσως μόλις ανέλαβε τη διακυβέρνηση, αφού άλλαξε πέντε αρμόδιους υπουργούς για το μεταναστευτικό, μέσα σε μόλις έξι μήνες διακυβέρνησης, αφού ανακοίνωσε τρία διαφορετικά σχέδια αποσυμφόρησης των νησιών χωρίς να λειτουργήσει κανένα, αφού εξήγγειλε κλείσιμο της Μόριας για να φθάσει σήμερα να έχει σχεδόν 30.000 ανθρώπους, ενώ στα τέλη του Ιουνίου ήταν λίγοι παραπάνω από 5.500».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την επανασύσταση του υπουργείο είχε σχολιάσει με ειρωνική ανάρτησή του στο Facebook και ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.