ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άντζυ Σαμίου: ”ΣΥΡΙΖΑ και ξερό ψωμί” – «ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας»

Άντζυ Σαμίου: ”ΣΥΡΙΖΑ και ξερό ψωμί” – «ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας»

Η Άντζυ Σαμίου ουδέποτε έκρυψε τις πολιτικές της πεποιθήσεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα τη συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

Άλλωστε, στο παρελθόν αρκετές φορές με μηνύματά της στα social media εξέφρασε την υποστήριξη της στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και το ίδιο έκανε και τώρα με αφορμή τον εσωκομματικό διάλογο που έχει ξεκινήσει στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του συνεδρίου του κόμματος και τις πληροφορίες πως υπάρχει κείμενο των «53+», στο οποίο εκφράζονται διαφωνίες.

Η Σαμίου, λοιπόν, έγραψε στο Twitter: «με κάθε σεβασμό, οι 53+ να μην ξεχνούν πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας! Κι εμείς για αυτόν είμαστε εκεί και για όσα πρεσβεύει!», παίρνοντας πολλά likes από τους followers της.

Πάντως, σε κείμενο των 53+ με τίτλο «Η… “βόμβα”, τα ανοιχτά ή κλειστά παράθυρα και εμείς» που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα τους commonality.gr αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Και τώρα εμείς οι 53+ κάτι πρέπει να πούμε, αφού μας έπιασαν στα… πράσα. Ας πούμε λοιπόν:

Δεν υπάρχει κείμενο -απόφαση των 53+. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το ιδεολογικό μας ρεύμα όταν έχει κάτι να πει το λέει ανοιχτά και δημόσια. Δεν το κρύβουμε ούτε λειτουργούμε υπόγεια.
Άρα, αφού δεν υπάρχει κείμενο – απόφαση δεν συλλέγουμε υπογραφές και μάλιστα για ένα θέμα, που έχει λήξει στο κόμμα μας ομόφωνα, καθώς το συνέδριο πράγματι, αγαπητέ μας αρθρογράφε (ξέρουμε στεναχωριέσαι) θα είναι το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Και θα είναι ένα ανοιχτό συνέδριο με τα χιλιάδες νέα μέλη, που έρχονται ως νυν και όχι ως πρώην, να συμμετέχουν ουσιαστικά και ισότιμα. Και το γεγονός αυτό είναι σημαντικό και ελπιδοφόρο και έχουμε κάθε λόγο να το ενθαρρύνουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.