ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Σταύρος Κοντονής για «αρμούς της εξουσίας»: «Φταίει η εκφορά του λόγου»

Σταύρος Κοντονής για «αρμούς της εξουσίας»: «Φταίει η εκφορά του λόγου»

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, απέδωσε τον θόρυβο, που προκλήθηκε στην «εκφορά του λόγου, που επιδέχεται μίας ερμηνείας», σημειώνοντας ότι «ο πρόεδρος το διευκρίνισε απολύτως, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει ότι σέβεται τους θεσμούς, σε αντιδιαστολή με όσα γίνονται στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης του τόπου από τη ΝΔ.

Κατά την ομιλία του στην ΚΕ πάντως ο κ. Κοντονής και πριν δευτερολογήσει ο κ. Τσίπρας, εξαπέλυσε μύδρους για τις αναφορές που έκανε ο πρόεδρος του κόμματος. Όπως ειπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντονής «ο διαχωρισμός κυβέρνησης και εξουσίας φανερώνει τις δικές μας αδυναμίες», ενώ διαφώνησε και με την αντίληψη για την αντιμετώπιση της διαφθοράς. «Δεν θα καθαρίσουμε τη σήψη για να κάνουμε πολιτική, αλλά κάνοντας πολιτική καθαρίζουμε τη σήψη» τόνισε, αφήνοντας και αιχμές κατά στελεχών, όπως ο κ. Πολάκης, που εργαλειοποιούν τα θέματα αυτά.

Στη συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε και στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ο απολογισμός θα έπρεπε να γινει πολύ νωρίτερα και να γίνει βάση συζήτησης με δημιουργικό τρόπο. Το άνοιγμα να γίνει με προσοχή και να μην δημιουργήσουμε μέλη δύο ταχυτήτων, αλλά και σε προγραμματική βάση». Σημείωσε ότι ο ίδιος κατέθεσε πρόταση να πάει το συνέδριο πιο μετά για να υπάρχει χρόνος για τη συζήτηση, αλλά και το να γίνουν γρήγορα οι διαδικασίες δεν είναι λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στην προνακριτική για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου/Novartis, εκτίμησε ότι με τον τρόπο που κινείται η πλειοψηφία αφενός μπορεί να οδηγηθεί η διαδικασία σε ακυρότητα και χάνεται η αξιοπιστία της, αφετέρου ότι αυτά που γίνονται θα εισφερθούν σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού σε κάθε περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.