ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο Παρίσι ο Α.Τσίπρας – Θα πραγματοποιήσει ομιλία για την Ευρωπαϊκή Διεύρυνση

Στο Παρίσι ο Α.Τσίπρας – Θα πραγματοποιήσει ομιλία για την Ευρωπαϊκή Διεύρυνση

Στην Γαλλία θα βρεθεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ομιλητής στην Γαλλική Γερουσία σήμερα το απόγευμα, όπου θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα συζήτησης την Ευρωπαϊκή Διεύρυνση. Ο κ. Τσίπρας θα είναι από τους ομιλητές της ημερίδας, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα τοπική ώρα (7 ώρα Ελλάδος).

Ο πρώην πρωθυπουργός θα ταξιδέψει σήμερα για το Παρίσι προκειμένου να συμμετέχει στην ημερίδα, μία ημέρα μετά τα όσα είπε κατά την παρουσίαση της πλατφόρμας iSYRIZA, αναφορικά με την περίοδο που ήταν στην κυβέρνηση το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την περίφημη πλέον ατάκα για τους «αρμούς της εξουσίας» που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, σήμερα θα μεταδοθεί και συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha ο Αλέξης Τσίπρας, στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.