ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Novartis: Στον Άρειο Πάγο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Καταγγέλλουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για τους προστατευόμενους μάρτυρες!

Novartis: Στον Άρειο Πάγο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Καταγγέλλουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για τους προστατευόμενους μάρτυρες!

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για τη Νοvartis, Σπύρος Λάππας, αναμένεται να προσέλθουν σήμερα στην γραμματεία του Αρείου Πάγου, ώστε να επιδώσουν υπόμνημα των βουλευτών του κόμματος που συμμετέχουν στην επιτροπή. Με το υπόμνημα τους καταγγέλλουν τους χειρισμούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ για την κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων.

Υπενθυμίζεται πως χθες δεν παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ ο προστατευόμενος μάρτυρας Μάξιμος Σαράφης.

Παρέμβαση Τσίπρα για τους προστατευόμενους μάρτυρες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας έκανε παρέμβαση κατηγορώντας μέσω Facebook την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή σε ό,τι αφορά τους προστατευόμενους μάρτυρες. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε πρόθεση του κόμματος να «καταγγείλει την θεσμική εκτροπή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στα όργανα της ΕΕ, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, μα πάνω από όλα στον Ελληνικό λαό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.