ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ: Κεντρικός ομιλητής ο Α. Τσίπρας – Πέντε θεματικές

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ: Κεντρικός ομιλητής ο Α. Τσίπρας – Πέντε θεματικές

Μεγάλη έμφαση φαίνεται πως δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Σαββατιάτικη εκδήλωση του, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής.

Η εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 18:30 στο γήπεδο του Ταεκβοντό, εντάσσεται στην προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιχειρήσει μια «φυγή προς τα εμπρός» στέλνοντας διπλό μήνυμα. Αφενός ότι θα ενταθεί η αντιπολιτευτική ρητορική και αφετέρου, στο εσωτερικό του κόμματος, για το τέλος της εσωστρέφειας.

Όπως λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η αυριανή εκδήλωση, που έχει κεντρικό σύνθημα «Η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται», «Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας- υπερασπιζόμαστε την κοινωνία», θα είναι διαφορετική από τις συνηθισμένες κομματικές εκδηλώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα παρουσιαστεί η «Μαύρη Βίβλος» της επτάμηνης διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

ΣΥΡΙΖΑ: Σε έξι θεματικές θα χωριστεί η εκδήλωση

Η εκδήλωση θα είναι χωρισμένη σε έξι μεγάλες θεματικές: Διαφθορά, Ασφάλεια, Εργασιακά, Κοινωνικό κράτος, fake news και απάτες των «αρίστων». Πάνω σε αυτές τις έξι θεματικές θα προβληθούν βίντεο που έχει ετοιμάσει η ομάδα Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία θα επιχειρούν την αποδόμηση της επτάμηνης διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι η προβολή των έξι συγκεκριμένων βίντεο θα δώσει άλλο αέρα στην εκδήλωση ενώ η ιδέα για την παρουσίαση εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην μετάδοση των απόψεών του μέσω των νέων τεχνολογιών.

Στην ομιλία του, που θα ακολουθήσει την προβολή των βίντεο, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να κατηγορήσει την κυβέρνηση για ξήλωμα του κοινωνικού κράτους αλλά και για οικοδόμηση ενός νεοφιλελεύθερου κράτους «αδιαφάνειας, συγκεντρωτισμού και ολοκληρωτισμού». Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα κοινωνικά ζητήματα, όπως το ασφαλιστικό και η πρώτη κατοικία, θέματα που θα αποτελέσουν και την αιχμή του δόρατος για την αντιπολίτευση το επόμενο διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον ΣΥΡΙΖΑ ελπίζουν ότι η προσέλευση στην αυριανή εκδήλωση θα είναι αρκετά μεγάλη καθώς επιθυμούν αν λειτουργήσει ως εφαλτήριο της επόμενης περιόδου. Στα επόμενα βήματα εντάσσεται η παρουσίαση του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, που επεξεργάστηκε η Επιτροπή Σταθάκη, αλλά και η προετοιμασία των Προσυνεδριακών Διασκέψεων με πρώτη αυτή στις 7 Μαρτίου για τα Αγροτικά στη Λάρισα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.