ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α. Χαρίτσης: «Μετά το μπάχαλο στη Μόρια η κυβέρνηση επιμένει σε αποτυχημένες συνταγές»

Α. Χαρίτσης: «Μετά το μπάχαλο στη Μόρια η κυβέρνηση επιμένει σε αποτυχημένες συνταγές»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Χαρίτσης αναφέρθηκε στο μείζων θέμα του μεταναστευτικού, καλώντας την κυβέρνηση να αφήσει στην άκρη μικροκομματισμούς και να ακούσει τον δρόμο της λογικής.

Στην δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι «μετά από το μπάχαλο επτά μηνών και αφού στη Μόρια ο πληθυσμός των προσφύγων εκτοξεύτηκε από τις 5.000 στις 25.000, η κυβέρνηση επιμένει σε αποτυχημένες συνταγές». Προβλέπει δε, ότι «οι πολιτικές αυτές, όχι απλώς δεν θα ομαλοποιήσουν την κατάσταση, αλλά θα την επιδεινώσουν δραματικά, τόσο για τους νησιώτες όσο και για τους αιτούντες άσυλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αλέξης Χαρίτσης εκτιμά ότι «για να μην δυσαρεστήσει τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της, η κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει να συγκρουστεί με τους κατοίκους και τους φορείς των νησιών. Ξεκινά με αυταρχικό τρόπο και με τα ΜΑΤ τη δημιουργία νέων δομών δίπλα στις υπάρχουσες». Κλείνοντας, υποστηρίζει ότι «η μόνη λύση και για τις τοπικές κοινωνίες και για τους αιτούντες άσυλο είναι αυτή που δρομολόγησε ο ΣΥΡΙΖΑ: άμεση αποσυμφόρηση των νησιών, ενίσχυση των υπηρεσιών ασύλου και των δομών με το απαραίτητο προσωπικό και πίεση προς όλες τις χώρες της ΕΕ για έμπρακτη αλληλεγγύη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.