ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Χαρίτσης: «Δεν χωρούν ημίμετρα η κυβέρνηση οφείλει να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων χωρών»

Α.Χαρίτσης: «Δεν χωρούν ημίμετρα η κυβέρνηση οφείλει να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων χωρών»

Ο Αλέξης Χαρίτσης, σε ανακοίνωσή του τονίζει πως «Δεν χωρούν ημίμετρα» και καλεί την κυβέρνηση να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων χωρών και να προστατεύσει την κοινωνία στο σύνολο της, με αφορμή τη σημερινή παρουσία χιλιάδων πιστών στη λειτουργία και τη θεία κοινωνία.

«Δυστυχώς σήμερα είδαμε στην πράξη ότι τα ημίμετρα δεν αποδίδουν. Η παρουσία χιλιάδων πιστών, ειδικά ευπαθών ομάδων, στη λειτουργία των εκκλησιών και τη θεία κοινωνία επιβεβαιώνει την μικροπολιτική αμηχανία της κυβέρνησης», αναφέρει ειδικότερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επαναλαμβάνουμε», υπογραμμίζει, ότι «δεν πρόκειται για θέμα ευσέβειας και πίστης, αλλά προστασίας της δημόσιας υγείας». Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «εδώ δεν χωρούν ημίμετρα: η κυβέρνηση οφείλει να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων χωρών και να προστατεύσει την κοινωνία μας στο σύνολο της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.