«Πυρά» Ο.Γεροβασίλη: «Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θωράκιζε το ΕΣΥ ήταν κρατιστές» (βίντεο)

«Πυρά» Ο.Γεροβασίλη: «Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θωράκιζε το ΕΣΥ ήταν κρατιστές» (βίντεο)

Πυρά εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη μέσω τηλεοπτικής της παρέμβασης, καθώς όπως τόνισε, «όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θωράκιζε το ΕΣΥ ήταν κρατιστές», για να επισημάνει την κριτική που είχε δεχθεί η προηγούμενη κυβέρνηση, ενώ υπογράμμισε πως «όταν οι νεοφιλελεύθεροι θυμούνται το δημόσιο σύστημα υγείας σημαίνει πως έχουμε πανδημία».

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης για τις εκκλησίες, λέγοντας ότι «η έως τώρα πίεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση για μία πιο έγκαιρη απόφαση, δεν επρόκειτο για πολιτική αντιπαράθεση».

Μάλιστα, διευκρίνισε: «Η πίεση και η κριτική αφορούσε και αφορά το επείγον ζήτημα της δημόσιας υγείας. Εξ ου και ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον κ. Ιερώνυμο». Και συμπλήρωσε: «Η έγκαιρη ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας από την κυβέρνηση, υπήρχαν φόβοι ότι θα συνεπαγόταν πολιτικό κόστος».

Σε ερώτηση για τα υπόλοιπα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό, σχολίασε ότι «όντως η κυβέρνηση κινήθηκε με πιο ταχείς ρυθμούς από ό,τι η Ιταλία» και υπογράμμισε πως «η οποιαδήποτε κριτική ασκείται ως εκ του ρόλου μας ως αντιπολίτευσης με γνώμονα τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο συντονισμό της κατάστασης και αναφέρθηκε στο φαινόμενο της έλλειψης αντιδραστηρίων που παρουσιάζεται έντονα αυτές τις ημέρες».

«Αν η κυβέρνηση λάμβανε σωστά μέτρα έπρεπε να έχει προβλέψει αντιδραστήρια. Αυτό δεν το έκανε ούτε έγκαιρα ούτε σωστά», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη και αναφέρθηκε κατόπιν στην μεθοδολογία των ελέγχων που λαμβάνουν χώρα: «Το ότι αυτήν τη στιγμή ο έλεγχος γίνεται περιορισμένα, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνεται στοχευμένα. Γίνονται έλεγχοι σε εργαζόμενους σε δομές του κράτους πέραν της υγείας, οι οποίοι πρέπει να είναι παρόντες και είναι πιθανώς φορείς;».

Στη συνέχεια -μεταξύ άλλων- υπογράμμισε: «Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θωράκιζε το ΕΣΥ ήταν κρατιστές. Όταν οι νεοφιλελεύθεροι θυμούνται το δημόσιο σύστημα υγείας σημαίνει πως έχουμε πανδημία!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ακούσαμε πλείστες όσες νεοφιλελεύθερες φούσκες και δυστυχώς έπρεπε να προσβληθούμε από πανδημία για να ζητούν ξάφνου όλοι περισσότερο κράτος. Ας μην ξεχνάμε πως όσοι μας αποκαλούσαν εμάς κρατιστές που με τεράστιες δυσκολίες στηρίξαμε το ΕΣΥ και μας κουνούσαν το δάχτυλο για τον ιδιωτικό τομέα -με τον οποίο δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα- τρέχουν τώρα και ζητούν κρατικοποιήσεις», συμπλήρωσε επί του θέματος η κ. Γεροβασίλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.