ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι δύο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν… μηδενικό εισόδημα σύμφωνα με τα «πόθεν έσχες» τους

Οι δύο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν… μηδενικό εισόδημα σύμφωνα με τα «πόθεν έσχες» τους

Όχι ένα, αλλά δύο μέλη των τελευταίων κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται χωρίς εισόδημα το 2018 σύμφωνα με τις δηλώσεις πόθεν έσχες που κατέθεσαν.

Πρόκειται για τον κ. Νάσο Ηλιόπουλο πρώην υφυπ. Εργασίας (από το Φεβρουάριο του 2018 ως το Φεβρουάριο του 2019) που παραιτήθηκε για να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων, και τον κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο, πρώην υπ. Τουρισμού (Μάιος 2019 ως Ιούλιος 2019). Σημειωτέον ότι ο τελευταίος το 2018, ως μέλος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση.

Ο κ. Ηλιόπουλος εμφανίζεται πάντως να έχει περίπου 116.000 ευρώ σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς από εισοδήματα προηγούμενων ετών. Επίσης εμφανίζεται να έχει την πλήρη ή την ψιλή κυριότητα σε έξι ακίνητα στην Αθήνα, το Γέρακα και τη Ζαχάρω Ηλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απ’ την πλευρά του ο κ. Θεοχαρόπουλος εμφανίζεται να έχει σχεδόν 90.000 ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις από εισοδήματα παλαιότερων ετών και άλλες 7.500 ευρώ περίπου η σύζυγος του, που επίσης εμφανίζεται να μην έχει εισόδημα το 2018. Επίσης κατέχουν 11 ακίνητα σε Βέροια και Θεσσαλονίκη. Η σύζυγος του κ. Θεοχαρόπουλου επίσης κατέχει ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο 1.400 εκ. του 2007.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.