ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Τσίπρας: «Η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε τον χρόνο της καραντίνας»

Α.Τσίπρας: «Η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε τον χρόνο της καραντίνας»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συζήτησή του με νέους του κόμματος, σε εκδήλωση μέσω του isyriza, τόνισε πως «η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε τον χρόνο της καραντίνας προκειμένου να αλλάξει τα θέσφατα με τα οποία κινείται, να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας και να στηρίξει την εργασία και την μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα».

Ο κ. Τσίπρας, ξεκινώντας την εκδήλωση ανέφερε: «Μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε μία πολύ βαθιά ύφεση το 2020. Στην Ελλάδα η ανάκαμψη δεν θα είναι τόσο εύκολη, λόγω των ιδιαιτεροτήτων της ελληνικής οικονομίας, όπως σε άλλες ευρωπαϊκές οικονομίες.

​Η γενιά των 30 που πέρασε μία δύσκολη δεκαετία, κινδυνεύει να δει όσα πέτυχε να χάνονται ξανά, οπότε θα μιλάμε για μία χαμένη γενιά. Απέναντι σε αυτή τη γενιά δεν πρέπει να κουνάμε το δάχτυλο. Σήμερα δεν κινδυνεύουμε να μας επιτεθούν τα ΜΑΤ του κ. Χρυσοχοΐδη.

​Είδαμε όμως τις προηγούμενες ημέρες μία αντιμετώπιση των πολιτών και των νέων που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Υπάρχει η υποκρισία όταν κουνάμε το δάχτυλο στη νέα γενιά και κάνουμε επέμβαση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Κυψέλη γιατί εκεί κολλάει ο ιός ενώ στην Ομόνοια δεν κολλάει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε ακόμη ότι “η ζωή που αφήσαμε πριν από δύο μήνες δεν είναι ίδια με την τωρινή…Θέλω να αναδείξουμε πώς βίωσε ο καθένας την πραγματικότητα των περασμένων μηνών, ποιες είναι οι νέες ανάγκες που προέκυψαν και πώς μπορούμε να δώσουμε απαντήσεις”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.