Τ.Αλεξιάδης: «Η κυβέρνηση κάνει οικονομική πολιτική σε βάρος των μικρο-ιδιοκτητών»

Τ.Αλεξιάδης: «Η κυβέρνηση κάνει οικονομική πολιτική σε βάρος των μικρο-ιδιοκτητών»

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, έκανε λόγο για έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας στη στήριξη της οικονομίας από την πλευρά της κυβέρνησης.

Όπως είπε ο κ. Αλεξιάδης «όταν έβγαλαν το Μένουμε όρθιοι 1, ας έλεγαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για τα 14 δις περίπου που ήταν το Νο 1, δεν υπάρχουν χρήματα και τι θα γίνει με τα λεφτόδεντρα και ξαφνικά τα λεφτόφεντρα ανθίσαν στο Μαξίμου και παρουσίασαν προτάσεις που φτάνουν τα 24 δις, ας υπάρχει στοιχειώδης σοβαρότητα στα οικονομικά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε ο κ. Αλεξιάδης έχει προτάσεις ενισχύσεων των επιχειρήσεων όχι με τη μορφή της δανειοδότησης, αλλά με επιχορηγήσεις, για το διάστημα τεσσάρων μηνών, το οποίο διάστημα όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ βασικό να στηριχθεί η οικονομία γιατί αν «μπει σε ένα καταστροφικό σπιράλ, μετά δεν μπορεί να αντιστραφεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε τέλος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει τη «λογική σιγουριάς» και να προχωρήσει σε άλλα μέτρα και συγκεκριμένα για το θέμα των ενοικίων είπε πως «δεν με ενδιαφέρει ο μεγαλο -ιδιοκτήτης που έχει πέντε μαγαζιά σε κεντρικό δρόμο και θα υποστεί μία μείωση, με ενδιαφέρει ο μικρο – ιδιοκτήτης που έχει ένα διαμέρισμα και παίρνει 300-400 ευρώ το μήνα για να συμπληρώσει το εισόδημα του και έρχεται η κυβέρνηση και κάνει με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο, διότι η κυβέρνηση κάνει οικονομική πολιτική σε βάρος αυτών των εισοδηματικών τάξεων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.