ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΣΥΡΙΖΑ: Πρότεινε την άμεση σύγκληση των αρμόδιων Επιτροπών για την ενίσχυση των επιχειρήσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Πρότεινε την άμεση σύγκληση των αρμόδιων Επιτροπών για την ενίσχυση των επιχειρήσεων

Έκτακτη σύγκληση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, με αντικείμενο συζήτησης την ενίσχυση ρευστότητας των επιχειρήσεων για τον περιορισμό των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό, ζητούν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής, 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον τομεάρχη οικονομίας του κόμματος, Νίκο Παππά.

Στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως επισημαίνεται είναι, η από κοινού αναζήτηση λύσεων για την αξιοποίηση των προβλεπόμενων χρηματοδοτικών εργαλείων με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου από το σύνολο των πληττόμενων επιχειρήσεων χωρίς να αποκλείεται ένα μεγάλο ποσοστό της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Αφορμή για το εν λόγω αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτέλεσε επιστολή της ΓΣΕΒΕΕ, στην οποία – κατά τον ΣΥΡΙΖΑ – υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων ότι:

– Ο τρόπος υλοποίησης των μέτρων ενίσχυσης της ρευστότητας των ελληνικών επιχειρήσεων αναδεικνύεται σε μείζον ζήτημα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

– Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό των επιχειρήσεων αποκλείεται από τα συγκεκριμένα μέτρα.

– μόνο 2.000 επιχειρήσεις έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε χρηματοδότηση από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας της Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.