ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκληρή «γλώσσα» Αχτσιόγλου για «ΣΥΝ-εργασία»: «Καθαρή ιδεοληψία της κυβέρνησης – Μειώνει 20% τους μισθούς»

Σκληρή «γλώσσα» Αχτσιόγλου για «ΣΥΝ-εργασία»: «Καθαρή ιδεοληψία της κυβέρνησης – Μειώνει 20% τους μισθούς»

«Οι μισθοί των εργαζομένων μειώνονται κατά 20%», σημειώνει η Έφη Αχτσιόγλου και κατηγορεί την κυβέρνηση για καθαρή ιδεοληψία στο θέμα της «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ».

Με αφορμή τη σημερινή κατάθεση, από το υπουργείο Εργασίας της τροπολογίας για το πρόγραμμα «ΣΥΝ-εργασία», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι οι μισθοί μειώνονται κατά 20% και προσθέτει ότι αυτό αφορά τους «τυχερούς» που δεν θα απολυθούν «γιατί τους υπολοίπους δεν υπάρχει καμία προστασία».

Ολόκληρη η δήλωση Αχτσιόγλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο μόνος με τον οποίον «ΣΥΝεργάζεται» η κυβέρνηση είναι με τον εαυτό της. Διότι με την τροπολογία που κατέθεσε σήμερα ο κ. Βρούτσης οι μισθοί των εργαζομένων μειώνονται κατά 20%. Όσων «τυχερών» δηλαδή δεν θα απολυθούν, γιατί για τους υπολοίπους δεν υπάρχει καμία προστασία. Την ίδια στιγμή οι μικρομεσαίοι εργοδότες όχι απλώς δεν έχουν καμία ελάφρυνση αλλά επιβαρύνονται με το 100% των ασφαλιστικών εισφορών. Αν αυτό δεν συνιστά καθαρή ιδεοληψία, δεν ξέρουμε πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρισθεί.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.