ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δ.Παπαδημούλης για πόθεν έσχες του: «Βρόμικη και ανήθικη η επίθεση στο πρόσωπο μου»

Δ.Παπαδημούλης για πόθεν έσχες του: «Βρόμικη και ανήθικη η επίθεση στο πρόσωπο μου»

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, αναφερόμενος στα πυρά που δέχεται για το πόθεν έσχες του, έκανε λόγο για ενορχηστρωμένη επίθεση της ΝΔ στο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, απέδωσε τον όλο θόρυβο σε “ενορχηστρωμένη επίθεση από τη ΝΔ σε συνεργασία με μεγαλοδημοσιογράφους”. Επιπλέον, μίλησε για “βρόμικη και ανήθικη η επίθεση στο πρόσωπο μου”.

“Οι επενδυτικές επιλογές του κ. Παπαδημούλη, τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση”, σχολίασε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη από την ίδια εκπομπή.

“Εδώ και έξι εβδομάδες δέχομαι συνεχώς λάσπη, αντί να ασχολούμαστε με το σκάνδαλο της χρηματοδότησης με 20 εκατ. ευρώ και αδιαφανείς διαδικασίες, των ΜΜΕ”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

​Χαρακτήρισε δε τα όσα του καταλογίζονται, ως “βρόμικη κι ανήθικη επίθεση” την οποία κάνει η ΝΔ για να συγκαλύψει τα δικά της σκάνδαλα. Αναρωτήθηκε γιατί δεν έγινε καμία αναφορά σε άλλα προβληματικά πόθεν έσχες πολιτικών, εμπλέκοντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του.

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι το κόμμα του τον καλύπτει πλήρως, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα και του κ. Χαρίτση και προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, εναντίον όσων τον χαρακτηρίζουν “ανέντιμο”.

Ερωτηθείς για την κριτική που δέχεται κι από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα από τον, επίσης, ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου, απάντησε ότι δεν θα κάνει κανένα σχόλιο.

Στον Δημήτρη Παπαδημούλη απάντησε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, η οποία τόνισε πως οι επενδυτικές του επιλογές τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά τις αναφορές του για το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού και της συζύγου του, η κ. Σπυράκη υποστήριξε ότι “αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάτι καλά ήταν να ελέγχει επί 5 χρόνια το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού και δεν βρήκε τίποτα επειδή είναι πεντακάθαρο”. Συμπλήρωσε πως με την τακτική που έχει επιλέξει ο κ. Παπαδημούλης για να απολογηθεί, “πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.