Α. Χαρίτσης σε Σ. Πέτσα: «Να αφήσει τις δικαιολογίες και να δώσει τη λίστα με τα 20 εκατ. ευρώ»

Α. Χαρίτσης σε Σ. Πέτσα: «Να αφήσει τις δικαιολογίες και να δώσει τη λίστα με τα 20 εκατ. ευρώ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, έκανε εκ νέου κάλεσμα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα να δώσει τη λίστα με τα 20 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στα ΜΜΕ.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος οφείλει να αφήσει τις δικαιολογίες και να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα 20 εκατομμύρια ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλει βάναυσα τους δημοσιογράφους.

Ο κ. Χαρίτσης απαντά ότι «αυτό που προσβάλλει βάναυσα την κοινή λογική και τη δημοκρατία είναι η κυβερνητική πρακτική της εν κρυπτώ και χωρίς κριτήρια χρηματοδότησης ακόμα και ανύπαρκτων Μέσων, ο διαχωρισμός σε “ημέτερους” και “εχθρούς”, η επιχείρηση χειραγώγησης και εκβιασμού των ΜΜΕ με διασπάθιση του δημόσιου χρήματος». Προσθέτει ότι «η κυβέρνηση με τις επιλογές και τη στάση της προσβάλλει τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, τους δημοσιογράφους και την κοινωνία στο σύνολό της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.