ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Παππάς για ηχητικό Μιωνή: «Αναφερόμουν στα λεφτά του κ.Μιωνή, ο Τσίπρας δεν ήξερε για τη συνάντηση»

Ν.Παππάς για ηχητικό Μιωνή: «Αναφερόμουν στα λεφτά του κ.Μιωνή, ο Τσίπρας δεν ήξερε για τη συνάντηση»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στο MEGA παραδέχθηκε πως πράγματι είναι η δική του η φωνή στις συνομιλίες, υποστηρίζοντας όμως ότι υπάρχουν κι άλλες πτυχές στις συνομιλίες.

«Εννοούσα μόνο τις δικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες, είχε πολλές εκκρεμότητες ο κ.Μιωνή». «Τα 2,6 εκατ. με ένα έμβασμα είναι πολλά λεφτά. Γιατί δεν ζητούν συνδρομή από τον Παναμά; Αναφερόμουν στα λεφτά του Μιωνή»

Γιατί δεν του είπατε «βγάζεις λεφτά», αντί για βγάζουν λεφτά, ρωτήθηκε στη συνέχεια ο κ.Παππάς και είπε ότι αναφερόταν στα λεφτά του Μιωνή και «το μαγαζί του Μιωνή».

«Εχουμε κάνει πεντακάθαρο ότι η μόνη μας εμπλοκή ήταν για το κράτος του Ισραήλ», είπε ο κ.Παππάς και υποστήριξε ότι «ο μόνος λόγος που σ’ αυτή την υπόθεση προσπαθήσαμε να βρούμε λύση, ήταν η παρέμβαση του κράτους του Ισραήλ- ήθελε να γίνει πρεσβευτής ο κ.Μιωνή».

«Είχατε λάβει εντολές για να κάνετε αυτές τις συναντήσεις;», ρωτήθηκε στη συνέχεια από την κ.Δώρα Αναγνωστοπούλου. «Ο λόγος της συνάντησης ήταν αυτός, το προξενείο του Ισραήλ. Ο μόνος λόγος της δικής μας ενασχόλησης ήταν η παρέμβαση του κράτους του Ισραήλ».

«Αυτό που δεν έγινε ήταν να μπλεχτούμε για τα επιχειρηματικά του Μιωνή, του Παπασταύρου και του Σαμαρά», είπε.

«Είχατε αποστολή από τον πρωθυπουργό για να συναντηθείτε με τον κ.Μιωνή;» ρωτήθηκε εκ νέου ο κ.Παππάς.

«Τέτοιες παρεμβάσεις εμείς δεν κάναμε, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε παρέμβαση στη Δικαιοσύνη για να προστατεύσουμε τα επιχειρηματικά συμφέροντα του κ.Μιωνή», αντέτεινε ο κ.Παππάς, αποφεύγοντας να απαντήσει στην ουσία της ερώτησης. «Θεσμικό ατόπημα δεν είναι να έρχεται κάποιος και να σου λέει ότι υπάρχει κλίμα αντισημιτισμού στην ελληνική δικαιοσύνη, είναι θεσμικός ρόλος να παρέμβεις», υποστήριξε.

Ερωτηθείς για την αναφορά στο όνομα της κυρίας Μητσοτάκης, ο κ.Παππάς είπε, «Σας είπα ότι ο μόνος λόγος που κάναμε παρέμβαση ήταν γιατί ζητήθηκε από άλλη κυβέρνηση, πατάνε τα κορδόνια τους όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν τον Τσίπρα και την προηγούμενη κυβέρνηση.

Ρωτήθηκα, ο κ.Τσίπρας δεν ήξερε για τη συνάντηση. Έγινε με πρωτοβουλία του κ.Μιωνή για να στήσει την ηχογράφηση». Όπως είπε είχε συναντήσει τον κ.Μιωνή στο Μαξίμου.

«Αν η δικογραφία έρθει στη βουλή, και ζητηθεί άρση, τί θα κάνετε;», ρωτήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να έρθει η δικογραφία, έχουν και την πλειοψηφία και να προχωρήσουν. Ο κ.Σαμαράς είπε θα μας πάει μέχρι τέλους, τίποτα δεν έχει κάνει. Η υπόθεση έχει εκκρεμότητες, να μας πει τι έχει γίνει με την κ.Ράικου και με τα 2,6 εκατ. Η ΝΔ έχει το μαχαίρι και το πεπόνι, της έχουμε πετάξει το γάντι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.