ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέο τηλεοπτικό σποτ από τον ΣΥΡΙΖΑ: «H ιστορία των διαδηλώσεων είναι η ιστορία του κόσμου» (βίντεο)

Νέο τηλεοπτικό σποτ από τον ΣΥΡΙΖΑ: «H ιστορία των διαδηλώσεων είναι η ιστορία του κόσμου» (βίντεο)

Τηλεοπτικό σποτ με τίτλο “η ιστορία των διαδηλώσεων, είναι η ιστορία του κόσμου” προετοίμασε η Κουμουνδούρου με αφορμή το νομοσχέδιο για τη διαδηλώσεις που ψηφίζεται σήμερα.

Ξεκινώντας από τις απεργίες του 19ου αιώνα στο Σικάγο για τα εργασιακά δικαιώματα και φτάνοντας μέχρι τις κινητοποιήσεις για τη δολοφονία του George Floyd, με ενδιάμεσο σταθμό και τους Αγανακτισμένους της Πλατείας Συντάγματος, με το σύνθημα “Δε θα περάσει” καταλήγει το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον νόμο περί των υπαίθριων συγκεντρώσεων.

Το οπτικοακουστικό υλικό έρχεται να ενισχύσει την έντονη κινητοποίηση του μηχανισμού του κόμματος με αφορμή και το σημερινό κάλεσμα που απηύθυνε χθες η Κουμουνδούρου απέναντι στο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, «ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλες και όλους στην πλατεία Κλαυθμώνος, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 στις 19:00, στη συγκέντρωση ενάντια στο αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο “Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις” που ψηφίζεται σήμερα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση, συνοδεύοντας το κάλεσμα και με εικόνα και ήχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.