ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Πέτσα: «Γιατί δεν έχει θέσει θέμα κυρώσεων κατά της Τουρκίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη;»

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Πέτσα: «Γιατί δεν έχει θέσει θέμα κυρώσεων κατά της Τουρκίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη;»

O ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια μετά την απάντηση του Στέλιου Πέτσα και τόνισε ότι οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί δεν θα κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει το ερώτημα γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει επιβάλει θέμα κυρώσεων κατά της Τουρκίας.

«Όσους υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του ΣΥΡΙΖΑ κι αν επιστρατεύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το κρίσιμο ερώτημα παραμένει», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση – απάντηση στον Στέλιο Πέτσα για το ζήτημα της Αγίας Σοφίας.

Η Κουμουνδούρου θέτει εκ νέου το ερώτημα, «γιατί δεν έχει θέσει θέμα κυρώσεων κατά της Τουρκίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη εδώ και περισσότερους από οκτώ μήνες;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι σε ανακοίνωση με την οποίαν απαντούσε στην αρχική καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορούσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντίθετη άποψη από τον πολιτισμένο κόσμο για το ποιος ευθύνεται για την Αγία Σοφία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.