ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νίκος Παππάς: «Η αλήθεια θα λάμψει και οι επικοινωνιακές φούσκες θα σκάσουν στα πρόσωπα των εμπνευστών τους»

Νίκος Παππάς: «Η αλήθεια θα λάμψει και οι επικοινωνιακές φούσκες θα σκάσουν στα πρόσωπα των εμπνευστών τους»

Για καλοστημένη σκευωρία κάνει λόγο ο Νίκος Παππάς σε δήλωσή του, απαντώντας για τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

«Το μπαράζ δημοσιευμάτων λάσπης των τελευταίων ημερών σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, το μόνο που αποκαλύπτει είναι το παρακρατικό σύστημα παρακολούθησης, που είχε στηθεί και λειτουργούσε εις βάρος υπουργών της Ελληνικής Δημοκρατίας», αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Παππάς και προσθέτει. «Από την Κύπρο τον Μάιο του 2016 ως τη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς με τις “περούκες”, αλλά και αργότερα εντός Ελλάδας σε οικογενειακές-προσωπικές στιγμές. Πρόκειται για μια πρωτοφανή εξέλιξη στη μεταπολιτευτική ιστορία. Και αυτό το καλοστημένο παρακράτος που λειτουργούσε εις βάρος της εκλεγμένης κυβέρνησης είναι που μετατρέπει τη χώρα σε «λατινοαμερικανική μπανανία» και όχι τα ευφάνταστα σενάρια που εξυφαίνονται».

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρω ότι η επίσκεψή μου στην Κύπρο, από όπου και δημοσιεύεται σήμερα φωτογραφία, προϊόν πρακτόρικης παρακολούθησης, έγινε την 21η Μαΐου 2016, όταν και είχα μεταβεί στην Κύπρο για προσωπικό λόγο και πιο συγκεκριμένα για τη βάφτιση του παιδιού στενού μου φίλου και συντρόφου. Η επίσκεψή μου στην Κύπρο, όπως και ο καφές στην καφετέρια, ονόματι Company, δεν έχει προφανώς κάτι μεμπτό. Το μεμπτό είναι η φυσική μου παρακολούθηση από αγνώστους και η παράνομη ηχογράφησή μου από τον κ. Μιωνή στο ίδιο μέρος. Όπως αποδείχθηκε, ο κ. Μιωνής είχε στήσει ολόκληρο σύστημα παγίδευσης και παρακολούθησης. Κοριοί, λοιπόν, και τηλεφακοί συνέλεγαν υλικό που θα συνέβαλε κάποια στιγμή αργότερα στη δημιουργία μιας βολικής ιστορίας για τους εμπνευστές και εκτελεστές των παράνομων παρακολουθήσεών μου», τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παππάς: Οι μέθοδοι αυτές δεν μας κάμπτουν

«Ηχητικά και φωτογραφίες παρέμεναν για χρόνια στα συρτάρια για να αξιοποιηθούν την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο -για τους ίδιους- τρόπο. Το κρίσιμο ερώτημα είναι για ποιον τελικά δούλευαν όσοι είχαν στήσει τον παρακρατικό μηχανισμό. Για λογαριασμό κάποιας υπηρεσίας ή για τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη; Τα δε κρίσιμα πολιτικά ερωτήματα που προκύπτουν και ζητούν άμεσα απαντήσεις είναι τα εξής:

  • Θα ελεγχθεί από την ελληνική Πολιτεία ποια κέντρα είχαν οργανώσει και εκτελούσαν τις εν λόγω παρακολουθήσεις και με ποιο στόχο;
  • Μπορεί η Δημοκρατία μας να ανεχθεί την παρακολούθηση ενός εν ενεργεία υπουργού;

«Οι μέθοδοι αυτές δεν μας κάμπτουν. Όπως δεν μας έκαμψαν όταν αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε το Σύνταγμα ενώ τα συμφέροντα ήταν απέναντι. Η καλοστημένη σκευωρία, η οποία στηρίζεται σε πρακτόρικες μεθόδους και χαλκεία, θα καταρρεύσει με κρότο. Η αλήθεια θα λάμψει και οι επικοινωνιακές φούσκες θα σκάσουν στα πρόσωπα των εμπνευστών τους», καταλήγει ο Νίκος Παππάς.

Σάλος από τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα και Μιωνή για τον Νίκο Παππά

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Ιουνίου, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο από συνομιλία του με τον Νίκο Παππά σχετικά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Σε ανακοίνωσή του επιχειρηματίας ανέφερε ότι Νίκος Παππάς τού είχε πει στη συνομιλία που είχαν το 2016 σχετικά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ότι «ο Παπαγγελόπουλος έχει τη δική του ατζέντα» και ότι «ξέρω, καταλαβαίνω και μαθαίνω» ότι «κάποιοι βγάζουν λεφτά», και μάλιστα «πολλά λεφτά» και ότι «έκανε το δικό του outsourcing». Μάλιστα, ο επιχειρηματίας τόνισε ότι ο Νίκος Παππάς υποσχέθηκε πως θα μεσολαβήσει για τη διευθέτηση των δικαστικών του εκκρεμοτήτων, αρκεί ο Σταύρος Παπασταύρου να καταθέσει ψευδώς εις βάρος της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Χρήστος Καλογρίτσας υποστήριξε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας ότι η σύμβαση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ που είχε συνάψει με την εταιρεία λιβανέζικων συμφερόντων CCC ήταν εικονική και ότι τα χρήματα δόθηκαν ως προκαταβολή στην εταιρεία του Καλογρίτσα προκειμένου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το καλοκαίρι του 2016! Ο Χρήστος Καλογρίτσας, δηλαδή, κατήγγειλε τον Νίκο Παπά και τους τότε ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου, ότι προσπάθησαν να επηρεάσουν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.