ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

A.Τσίπρας για θάνατο Αγάθωνα: «Η φωνή του θα μας συντροφεύουν πάντα»

A.Τσίπρας για θάνατο Αγάθωνα: «Η φωνή του θα μας συντροφεύουν πάντα»

O Αλέξης Τσίπρας μέσα από τα social media έστειλε το δικό του μήνυμα για τον χαμό του ρεμπέτη Αγάθωνα και τόνισε ότι η απώλεια του είναι τεράστια για τον χώρο του τραγουδιού και γενικότερα για την Ελλάδα.

«Η θέση του Αγάθωνα στο πάλκο του ρεμπέτικου, της μουσικής μας, αλλά και των αγώνων για κοινωνική απελευθέρωση έμεινε κενή. Και στην καρδιά όλων αυτών που τον αγάπησαν μένει ένα δυσαναπλήρωτο κενό», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας για τον θάνατο του ρεμπέτη Αγάθωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους, σημειώνοντας ότι «η φωνή και το τραγούδι του θα μας συντροφεύουν πάντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.