ΣΥΡΙΖΑ για κορωνοϊό: «Αποσπασματικά μέτρα πανικού από την κυβέρνηση»

ΣΥΡΙΖΑ για κορωνοϊό: «Αποσπασματικά μέτρα πανικού από την κυβέρνηση»

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τις σημερινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, κάνοντας λόγο για «αποσπασματικά μέτρα πανικού».

«Η κυβέρνηση προσπαθεί για ακόμα μία φορά να καλύψει τα εγκληματικά λάθη της στο άνοιγμα του τουρισμού χωρίς κανένα στιβαρό υγειονομικό πρωτόκολλο, πίσω από αποσπασματικά μέτρα πανικού που και κανένα αποτέλεσμα δεν θα έχουν στον περιορισμό της πανδημίας και θα τινάξουν στον αέρα όσες επιχειρήσεις και εργαζόμενους έχουν αντέξει», σημείωσαν «πηγές» του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως πρόσθεσαν: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη μας λέει ότι δεν φέρει ευθύνη για το άνοιγμα του τουρισμού χωρίς υποχρεωτικά μαζικά τεστ. Δεν φέρει καμία ευθύνη για την κατάργηση της υποχρεωτικότητας της μάσκας σε κλειστούς χώρους για ένα μήνα, που την επανέφεραν τώρα άρον άρον. Δεν φέρει ευθύνη για την πληρότητα 100% στα αεροπλάνα. Δεν φέρει ευθύνη για την πληρότητα 85% στις συγκοινωνίες που πολίτες και τουρίστες μετακινούνται σαν σαρδέλες με αραιά δρομολόγια. Δεν φέρει ευθύνη για την αύξηση της πληρότητας από το 60 στο 85% στα πλοία.

Ούτε καν για την παταγώδη αποτυχία του δήθεν επιτελικού κράτους που δεν μπορεί να συντονιστεί με τις αρμόδιες τοπικές και ελεγκτικές αρχές για την τήρηση των μέτρων. Για τον κ. Μητσοτάκη ευθύνη φέρουν μόνο οι πολίτες, η νεολαία και όσοι πασχίζουν να αντέξουν στην κρίση. Και φυσικά ο κορωνοϊός που κολλάει μόνο μετά τις 12 το βράδυ, όπως φαίνεται από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να βυθίζει τη χώρα και στην οικονομική αλλά και στην υγειονομική κρίση με τις αντιφάσεις του. Και συνεχίζει να επιβεβαιώνει με κάθε απόφασή του πως κατάφερε να μετατρέψει την επιτυχία των πολιτών στο πρώτο κύμα της πανδημίας σε πρωτοφανές φιάσκο με τις παλινωδίες του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.