ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Τσίπρας: «Να συμφωνήσουμε εκεί που διαφωνούμε με την Τουρκία και να πάμε στη Χάγη»

Α.Τσίπρας: «Να συμφωνήσουμε  εκεί που διαφωνούμε με την Τουρκία και να πάμε στη Χάγη»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, τάχθηκε υπέρ της έναρξης των συνομιλιών με την Τουρκία, τονίζοντας όμως ότι αυτές γίνονται για να συμφωνήσουμε που διαφωνούμε με την Τουρκία.

«Δεν πρόκειται να βρεθεί λύση στο θέμα της υφαλοκρηπίδας απ΄ αυτές τις συνομιλίες, αυτό είναι ουτοπία. Γίνονται για να συμφωνήσουμε που διαφωνούμε και να πάμε στη Χάγη».

Ο κ.Τσίπρας είπε ότι μία είναι η διαφορά μας με την Τουρκία, εκφράζοντας την ελπίδα ο κ.Μητσοτάκης να κινείται επάνω σ΄ αυτή την εθνική γραμμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ερωτήματα για τους κυβερνητικούς χειρισμούς. «Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να ενημερώσει: πως αποχώρησε το Oruc Reis; Έγιναν κάποιες υποχωρήσεις ή ήταν μια ξαφνική απόφαση του Ερντογάν; Ελπίζω να ισχύει το δεύτερο. Τι προβλέπει η συμφωνία του Βερολίνου για την οποία ο κ.Μητσοτάκης είπε ότι ήταν μια συζήτηση και όχι συμφωνία, αλλά μετά έγινε συμφωνία; Και τέλος ποια θα είναι η ατζέντα των διερευνητικών συνομιλιών με την Τουρκία»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.