ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Σπίρτζης: «Απαράδεκτη η παρέμβαση Ε.Τσακαλώτου» – Τι είπε ο Χ.Γιαννούλης

Χ.Σπίρτζης: «Απαράδεκτη η παρέμβαση Ε.Τσακαλώτου»  – Τι είπε ο Χ.Γιαννούλης

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε την παρέμβαση του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο πρώην υπουργός και νυν Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε πρόσφατα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για πολιτική απάτη, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να αναφέρει από την πλευρά του πως «πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες».

«Η παρέμβαση Τσακαλώτου είναι απαράδεκτη. Δεν έχει να κάνει με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλα τα κόμματα πρέπει και οφείλουμε τα στελέχη, όταν υπάρχουν διαφωνίες να συζητάμε με τα όργανα, όχι μέσω Facebook. Εάν το κάναμε όλοι αυτό, για αυτά που διαφωνούσαμε με τον Τσακαλώτο, εκεί να βλέπατε», σχολίασε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Όπως πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας έκανε το χαρακτηρισμό για αυτά που έταξε ο κ. Μητσοτάκης στα μικρομεσαία στρώματα, για τη συμφωνία των Πρεσπών, την ανάπτυξη και τα έργα κ.λπ. Δεν υπάρχει ειδικό δικαστήριο για πολιτικό απατεώνα, δηλαδή ότι είπε ψέματα σε μια σειρά ζητημάτων και παραπλάνησε τον ελληνικό λαό, τα οποία σήμερα είναι εμφανή».

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ και νυν βουλευτή, Χρήστου Γιαννούλη: «Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Έχει πει μια λογική άποψη, το μόνο που μπορώ να ερμηνεύσω είναι κάτι απλό, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Τσακαλώτος δεν μπορούσε να εκτιμήσει την τύχη που θα είχε η παρέμβασή του, με την γιγαντοποίηση που υπήρχε σε μια περίοδο που η χώρα φλέγεται.

Μπορούσε να προβλέψει την επίδραση που θα είχε η παρέμβασή του, ενώ βρίσκεται σε ένα κόμμα που υπάρχει πρωτοφανής και ζύμωση μεταξύ των οργάνων και των θεσμικών διαδικασιών. Ο κ. Μητσοτάκης αμφισβητεί το μαξιλάρι των 37,5 δισ. και μετά το χρησιμοποιεί. Και μετά λέμε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία πολιτικής απάτης; Αυτά είναι στοιχεία εξαιρετικά μεγάλης πολιτικής απάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πραγματικότητα επιβεβαιώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πολιτικός απατεώνας. Είναι πολιτικός απατεώνας αυτός ο οποίος εκλέγεται με ψεύδη. Είναι πολιτικός απατεώνας που επιβάλει στα παιδιά άνω των 9 ατόμων να συγχρωτίζονται στις πλατείες όταν κάνουν μάθημα στις τάξεις με άλλους 26 μαθητές. Η κυβέρνηση κυβερνάει, όχι η αντιπολίτευση. Δεν έχουμε ευθύνες για όσα έγιναν από τη μεταπολίτευση και μετά. Δεν χρεοκόπησε η χώρα στα χέρια μας. Δεν παραδώσαμε εμείς έλλειμμα 350 δισ. Υπάρχει κοντή μνήμη σε αυτόν τον τόπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.